Į dubenį sudėkite per pusę perpjautas besėkles vynuoges, susmulkintus migdolus, juos užklokite įvairių rūšių salotų lapais ir paskaninkite ruduoju cukrumi, šviežiu salieru, garstyčių grūdeliais bei baltaisiais pipirais.
Sotumo suteikite įdėdami juostelėmis pjaustytos vytintos jautienos. Visą mišinį užpilkite 2-3 šaukštais alyvuogių aliejaus bei šaukštu acto. Išmaišykite ir mėgaukitės.

Vynuogių ir migdolų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | vynuogės (be sėklų) |
šiek tiek | jautiena (vytinta) |
šiek tiek | migdolai |
šiek tiek | salotos (lapai) |
šiek tiek | cukrus (rudasis) |
šiek tiek | salierai |
šiek tiek | garstyčios (grūdeliais) |
šiek tiek | baltieji pipirai |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Iškylos salotos graikiškai
-
Sūrio salotos su garstyčiomis
-
Apelsinų ir burokėlių salotos
-
Avokadų salotos
-
Morkų, obuolių ir mango salotytės
-
Salotos „Jūros troškinys“
-
Ridikėlių, apelsino ir pomidoro salotos
-
Pomidorų salotos
-
Žalioji mišrainė
-
Ikrų mišrainė su pingviniukais įdarytais maskaropnės sūrių
-
Salotos „Iš Amerikos“
-
Ryškioji mišrainė
-
Arvydo kalafiorų ir paprikos salotos
-
Korėjietiškos morkos
-
Sveikuolių salotos
-
Gaivios cukinijų - agurkų salotos
-
Vasariškas saldžiaūgštis daržovių miksas
-
Salotos drebučiuose
-
Salotos ananase
-
Olgos salotos
Vynuogių ir migdolų salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Vynuogės, be sėklų
- Jautiena, vytinta
- Migdolai
- Salotos, lapai
- Cukrus, rudasis
- Salierai
- Garstyčios, grūdeliais
- Baltieji pipirai
-
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenį sudėkite per pusę perpjautas besėkles vynuoges, susmulkintus migdolus, juos užklokite įvairių rūšių salotų lapais ir paskaninkite ruduoju cukrumi, šviežiu salieru, garstyčių grūdeliais bei baltaisiais pipirais.
Sotumo suteikite įdėdami juostelėmis pjaustytos vytintos jautienos. Visą mišinį užpilkite 2-3 šaukštais alyvuogių aliejaus bei šaukštu acto. Išmaišykite ir mėgaukitės.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Augustė
2010-06-07 20:04
Na taip,patiekalas su vytinta jautiena tikrai vegetariškas :-D
-
liu
2010-04-12 11:47
skanu ir su svieziomis vynuogemis, :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...