Į dubenį sudėkite per pusę perpjautas besėkles vynuoges, susmulkintus migdolus, juos užklokite įvairių rūšių salotų lapais ir paskaninkite ruduoju cukrumi, šviežiu salieru, garstyčių grūdeliais bei baltaisiais pipirais.
Sotumo suteikite įdėdami juostelėmis pjaustytos vytintos jautienos. Visą mišinį užpilkite 2-3 šaukštais alyvuogių aliejaus bei šaukštu acto. Išmaišykite ir mėgaukitės.
Vynuogių ir migdolų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | vynuogės (be sėklų) |
| šiek tiek | jautiena (vytinta) |
| šiek tiek | migdolai |
| šiek tiek | salotos (lapai) |
| šiek tiek | cukrus (rudasis) |
| šiek tiek | salierai |
| šiek tiek | garstyčios (grūdeliais) |
| šiek tiek | baltieji pipirai |
| 2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| 1 valgomasis šaukštas | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrios salotos su skrudintu batonu
-
Sveikos salotos
-
Daržovių salotos su skrebučiais
-
Ropinės salotos
-
Gysločių lapų salotos
-
Gaiviosios morkų salotos
-
Šviežių kopūstų salotos su morkomis
-
Obuolių salotos su razinomis
-
Morkos su garstyčiomis
-
Burokėlių ir kopūstų salotos
-
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
-
Cezario salotos
-
Vaisių salotos
-
Krevečių salotos su vyšniomis
-
Gelteklių salotos
-
Gaiviosios salotos
-
Salotos drebučiuose
-
Ananasinė mišrainė
-
Baltagūžių kopūstų salotos
-
Salotos su persikais ir kumpiu
Vynuogių ir migdolų salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Vynuogės, be sėklų
- Jautiena, vytinta
- Migdolai
- Salotos, lapai
- Cukrus, rudasis
- Salierai
- Garstyčios, grūdeliais
- Baltieji pipirai
-
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenį sudėkite per pusę perpjautas besėkles vynuoges, susmulkintus migdolus, juos užklokite įvairių rūšių salotų lapais ir paskaninkite ruduoju cukrumi, šviežiu salieru, garstyčių grūdeliais bei baltaisiais pipirais.
Sotumo suteikite įdėdami juostelėmis pjaustytos vytintos jautienos. Visą mišinį užpilkite 2-3 šaukštais alyvuogių aliejaus bei šaukštu acto. Išmaišykite ir mėgaukitės.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Augustė
2010-06-07 20:04
Na taip,patiekalas su vytinta jautiena tikrai vegetariškas :-D
-
liu
2010-04-12 11:47
skanu ir su svieziomis vynuogemis, :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
