Į dubenį sudėkite per pusę perpjautas besėkles vynuoges, susmulkintus migdolus, juos užklokite įvairių rūšių salotų lapais ir paskaninkite ruduoju cukrumi, šviežiu salieru, garstyčių grūdeliais bei baltaisiais pipirais.
Sotumo suteikite įdėdami juostelėmis pjaustytos vytintos jautienos. Visą mišinį užpilkite 2-3 šaukštais alyvuogių aliejaus bei šaukštu acto. Išmaišykite ir mėgaukitės.
Vynuogių ir migdolų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | vynuogės (be sėklų) |
| šiek tiek | jautiena (vytinta) |
| šiek tiek | migdolai |
| šiek tiek | salotos (lapai) |
| šiek tiek | cukrus (rudasis) |
| šiek tiek | salierai |
| šiek tiek | garstyčios (grūdeliais) |
| šiek tiek | baltieji pipirai |
| 2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| 1 valgomasis šaukštas | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ispaniškos salotos
-
Mišrainė su avokadu
-
Gaivinančios salotos su feta sūriu
-
Kriaušės su pupelėmis
-
Avokadų salotos
-
Tuno salotos
-
Krevečių salotos su avokadu
-
Ridikėlių salotos
-
Pomidorų salotos
-
Klasikinės graikiškos salotos
-
Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
-
Lengva mišrainė
-
Norvegiškos salotos su jūros gėrybėmis
-
Salotos iš brokolių su vištiena
-
Aguročių salotos
-
Mišrainė iš žalių pomidorų
-
Salotos ananase
-
Gaivios salotos
-
Raktažolių salotos
-
Salotos „Antikvaras“
Vynuogių ir migdolų salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Vynuogės, be sėklų
- Jautiena, vytinta
- Migdolai
- Salotos, lapai
- Cukrus, rudasis
- Salierai
- Garstyčios, grūdeliais
- Baltieji pipirai
-
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenį sudėkite per pusę perpjautas besėkles vynuoges, susmulkintus migdolus, juos užklokite įvairių rūšių salotų lapais ir paskaninkite ruduoju cukrumi, šviežiu salieru, garstyčių grūdeliais bei baltaisiais pipirais.
Sotumo suteikite įdėdami juostelėmis pjaustytos vytintos jautienos. Visą mišinį užpilkite 2-3 šaukštais alyvuogių aliejaus bei šaukštu acto. Išmaišykite ir mėgaukitės.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Augustė
2010-06-07 20:04
Na taip,patiekalas su vytinta jautiena tikrai vegetariškas :-D
-
liu
2010-04-12 11:47
skanu ir su svieziomis vynuogemis, :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
