šiek tiek | vynuogės (be sėklų) |
šiek tiek | jautiena (vytinta) |
šiek tiek | migdolai |
šiek tiek | salotos (lapai) |
šiek tiek | cukrus (rudasis) |
šiek tiek | salierai |
šiek tiek | garstyčios (grūdeliais) |
šiek tiek | baltieji pipirai |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | acto |
Sotumo suteikite įdėdami juostelėmis pjaustytos vytintos jautienos. Visą mišinį užpilkite 2-3 šaukštais alyvuogių aliejaus bei šaukštu acto. Išmaišykite ir mėgaukitės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Krevečių salotos
- Ikrų mišrainė su pingviniukais įdarytais maskaropnės sūrių
- Gaiviosios morkų salotos
- Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
- Porų mišrainė su obuoliais
- Sicilietiškos salotos
- Gaivios salotos
- Mango ir kopūsto salotos „Prieš miegą“
- Avokadų salotos su kiaušiniais
- "Žalių" vitaminų salotos
- Graikiškos salotos (tikros)
- Daniškos salotos
- Fetos sūrio ir daržovių salotos
- Lauko salotos
- Morkų, obuolių ir mango salotytės
- Valentino salotos
- Vegetariškos salotos
- Skumbrės gaiviosios salotos
- Burokėlių ir kriaušių salotos
- Saldžios morkos
Vynuogių ir migdolų salotos
- Paruošimo laikas:
- Vynuogės, be sėklų
- Jautiena, vytinta
- Migdolai
- Salotos, lapai
- Cukrus, rudasis
- Salierai
- Garstyčios, grūdeliais
- Baltieji pipirai
-
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į dubenį sudėkite per pusę perpjautas besėkles vynuoges, susmulkintus migdolus, juos užklokite įvairių rūšių salotų lapais ir paskaninkite ruduoju cukrumi, šviežiu salieru, garstyčių grūdeliais bei baltaisiais pipirais.
Sotumo suteikite įdėdami juostelėmis pjaustytos vytintos jautienos. Visą mišinį užpilkite 2-3 šaukštais alyvuogių aliejaus bei šaukštu acto. Išmaišykite ir mėgaukitės.
Komentarai (4)
-
Augustė
2010-06-07 20:04
Na taip,patiekalas su vytinta jautiena tikrai vegetariškas :-D
-
liu
2010-04-12 11:47
skanu ir su svieziomis vynuogemis, :super: