Pievagrybiai su svogūnais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 200 gramų | pievagrybiai |
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | acto |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Marinuoti arba sūdyti pievagrybiai kruopščiai renkami, stambesni supjaustomi gabaliukais arba skiltelėmis, smulkūs paliekami sveiki. Svogūnai supjaustomi griežinėliais, įpilama truputis actu parūgštinto vandens, dedama lauro lapelis, pipirų ir patroškinama. Paruošti svogūnai sudedami į grybus, pasūdoma ir išmaišoma. Sudėjus į salotinę, užpilama aliejumi (arba grietine) ir pabarstoma smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais ar petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su avokadu
-
Tuno salotos „vienas du trys“
-
Skani sūrio mišrainė
-
Salotos su jautiena
-
Pupelių mišrainė
-
Ryžių salotos
-
Krabų mišrainė su šparagais
-
Silkė su džiovintom slyvom ir graikiškais riešutais
-
Silkė su borukėliais
-
Sluoksniuota mišrainė "Baltasis pianinas"
-
Silkė su majonezu ir porais
-
Duonos ir pupelių mišrainė
-
Makaronai su baklažanais
-
Raugintų kopūstų mišrainė su obuoliais ir morkomis
-
Grybų salotos su daržovėmis
-
Tuno salotos
-
Cukinija su ančiuviais
-
Mišrainė su fermentiniu sūriu, burokėliais ir krabų lazdelėm
-
Salotos su liežuviu
-
Salotos „Jūros troškinys“
Pievagrybiai su svogūnais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pievagrybiai,
200 gramų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Actas
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Marinuoti arba sūdyti pievagrybiai kruopščiai renkami, stambesni supjaustomi gabaliukais arba skiltelėmis, smulkūs paliekami sveiki. Svogūnai supjaustomi griežinėliais, įpilama truputis actu parūgštinto vandens, dedama lauro lapelis, pipirų ir patroškinama. Paruošti svogūnai sudedami į grybus, pasūdoma ir išmaišoma. Sudėjus į salotinę, užpilama aliejumi (arba grietine) ir pabarstoma smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais ar petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
