Gennaro salotos (daržovių salotos su moliūgu)
AUTORIUS:
Lina
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Autorius apie receptą: Paprastos, maistingos ir originalios salotos - pats tas tiek šventiniam, tiek kasdieniam vaišių stalui. Paprastos, maistingos ir originalios salotos - pats tas tiek šventiniam, tiek kasdieniam vaišių stalui. Lina
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 vienetas svogūnai (raudonieji)
1 vienetas cikorija
200 gramų moliūgai
100 gramų cukinija
30 gramų riešutai (pinijų )
3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
1 valgomasis šaukštas agavų sirupo
2 valgomieji šaukštai vyno actas
0.25 vieneto pankolis
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis pipirai
1 žiupsnelis mairūnas
2 skiltelės česnakas
1 vienetas mėta (šakelė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Iš smoliūgo išimame sėklas, moliūgą nulupame.
2.
Moliūgą pjaustome skiltelėmis, svogūną per pusę, česnako skilteles nulupame, cukiniją ir pankolį pjaustome juostomis, žiedinį kopūstą supjaustome į kelias dalis.
3.
Viską sudedame į indą, pilame aliejaus.
4.
Kepame grilyje, iš abiejų pusių.
5.
Iškepusias daržoves sudedame į indą, pagardiname alyvuogių aliejumi, druska, pipirais, mairūnų, raudono vyno actu. Išmaišome.
6.
Užpilame agavos sirupo, papuošiame mėtomis.
7.
Sausoje keptuvėje apkepiname riešutus. Juos beriame ant daržovių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Gennaro salotos (daržovių salotos su moliūgu)

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Paprastos, maistingos ir originalios salotos - pats tas tiek šventiniam, tiek kasdieniam vaišių stalui. Lina
Gaminimo eiga:
  1. Iš smoliūgo išimame sėklas, moliūgą nulupame.

  2. Moliūgą pjaustome skiltelėmis, svogūną per pusę, česnako skilteles nulupame, cukiniją ir pankolį pjaustome juostomis, žiedinį kopūstą supjaustome į kelias dalis.

  3. Viską sudedame į indą, pilame aliejaus.

  4. Kepame grilyje, iš abiejų pusių.

  5. Iškepusias daržoves sudedame į indą, pagardiname alyvuogių aliejumi, druska, pipirais, mairūnų, raudono vyno actu. Išmaišome.

  6. Užpilame agavos sirupo, papuošiame mėtomis.

  7. Sausoje keptuvėje apkepiname riešutus. Juos beriame ant daržovių.

Receptą atsiuntė Lina
Reklama:

Komentarai (1)


  • Simona 2016-07-20 10:12

    Draugams patiko


Daugiau receptų