Maistingos ir vasariškos salotos
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 | avokadų (dideli, nulupti) |
15 | braškės |
120 mililitrų | jogurtas (gyvas, natūralus) |
1 valgomasis šaukštas | mėta (smulkinta, šviežia) |
125 | druska |
2 | citrinų sultys |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Perpjaukite avokadus pusiau, nulupkite žievelę bei išimkite kaulus. Supjaustykite avokadų minkštimą plonomis juostelėmis, tada sudėkite juosteles į dubenį ir pašlakstykite puse citrinos sulčių.
2.
Perpjaukite pusiau (ar smulkiau) braškes ir sumaišykite dubenyje su avokadų juostelėmis. Praskieskite jogurtą tokiu kiekiu šalto vandens, kad būtų galima mišinį pilti. Įmaišykite mėtų ir prieskonių pagal skonį. Šaukštu sudėkite padažą ant salotų ir, papuošę mėtomis, patiekite.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
- Morkų, obuolių ir mango salotytės
- Kopūsto raudonosios salotos
- Gaivios salotos
- Gaivios salotas su sūriu
- Dietinės salotos
- Gaivios cukinijų - agurkų salotos
- Salierų ir slyvų mišrainė
- Įvairių daržovių salotos
- Šviežių burokėlių ir bananų su razinomis dvikova
- Paprastos, bet skanios salotos
- Greitos salotos
- Agurkų salotos
- Avokado, pomidorų ir greipfrutų salotos
- Pekino kopūstų salotos - tradiciškai
- Spalvingos makaronų salotos
- Graikiškos agurkų salotos
- Labai skanios kopūstų salotos
- Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
- Pupelių daigų ir agurko salotos
Maistingos ir vasariškos salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Avokadai, dideli, nulupti,
2 -
Braškės,
15 -
Jogurtas, gyvas, natūralus,
120 mililitrų -
Mėta, smulkinta, šviežia,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
125 -
Citrinų sultys,
2 - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perpjaukite avokadus pusiau, nulupkite žievelę bei išimkite kaulus. Supjaustykite avokadų minkštimą plonomis juostelėmis, tada sudėkite juosteles į dubenį ir pašlakstykite puse citrinos sulčių.
Perpjaukite pusiau (ar smulkiau) braškes ir sumaišykite dubenyje su avokadų juostelėmis. Praskieskite jogurtą tokiu kiekiu šalto vandens, kad būtų galima mišinį pilti. Įmaišykite mėtų ir prieskonių pagal skonį. Šaukštu sudėkite padažą ant salotų ir, papuošę mėtomis, patiekite.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...