
Manų kruopų keksas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
300 gramų | kvietiniai miltai |
150 gramų | manų kruopos (virta košė) |
150 gramų | krakmolas |
150 gramų | cukrus |
50 gramų | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | slyvos (džiovintos) |
šiek tiek | razinos |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | kepimo milteliai |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Sviestas išsukamas iki purumo, sudedamas su cukrumi ištrintas kiaušinis, suberiami miltai, sumaišyti su kepimo milteliais ir manų koše, supilamas pienas ir citrinos sultys. Viskas išmaišoma, kol masė pasidarys vienalytė, suberiami džiovinti vaisiai. Į aliejuotu pergamentiniu popieriumi išklotą formą dedama tešla ir apie 1 val. kepama vidutinio karštumo orkaitėje. Šį keksą galima perpjauti ir pertepti vaisių džemu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keksiukai “Zebriukai”
-
Keksas "Boba"
-
Keksas su apelsinų sultimis ir razinomis
-
Kriziniai keksiukai
-
Šokoladionis keksas
-
Velniški keksiukai su ganašo kremu
-
Keksiukai su bananais ir medumi
-
Keksiukai su avietėmis
-
Apelsininiai keksiukai
-
Keksiukai su vyšniomis
-
Keksiukai su vaisiais
-
Keksiukai su maskarponės-spanguolių kremu
-
Keksiukai su persikais
-
Geriausias citrininis keksas
-
Kepsniukai su sūriu
-
Magiški keksiukai
-
Vanilinis keksas su varške ir džiovintom vyšniom
-
Keksas x 2
-
Vaniliniai keksiukai su šokoladu ir avietėmis
-
Minkšti morkų keksiukai
Manų kruopų keksas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
300 gramų -
Manų kruopos, virta košė,
150 gramų -
Krakmolas,
150 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Slyvos, džiovintos
- Razinos
-
Pienas,
0.5 stiklinės - Kepimo milteliai
- Citrinų sultys
- Citrinos, žievelė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestas išsukamas iki purumo, sudedamas su cukrumi ištrintas kiaušinis, suberiami miltai, sumaišyti su kepimo milteliais ir manų koše, supilamas pienas ir citrinos sultys. Viskas išmaišoma, kol masė pasidarys vienalytė, suberiami džiovinti vaisiai. Į aliejuotu pergamentiniu popieriumi išklotą formą dedama tešla ir apie 1 val. kepama vidutinio karštumo orkaitėje. Šį keksą galima perpjauti ir pertepti vaisių džemu.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...