Manų kruopų keksas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 300 gramų | kvietiniai miltai |
| 150 gramų | manų kruopos (virta košė) |
| 150 gramų | krakmolas |
| 150 gramų | cukrus |
| 50 gramų | sviestas |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| šiek tiek | slyvos (džiovintos) |
| šiek tiek | razinos |
| 0.5 stiklinės | pienas |
| šiek tiek | kepimo milteliai |
| šiek tiek | citrinų sultys |
| šiek tiek | citrinos (žievelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Sviestas išsukamas iki purumo, sudedamas su cukrumi ištrintas kiaušinis, suberiami miltai, sumaišyti su kepimo milteliais ir manų koše, supilamas pienas ir citrinos sultys. Viskas išmaišoma, kol masė pasidarys vienalytė, suberiami džiovinti vaisiai. Į aliejuotu pergamentiniu popieriumi išklotą formą dedama tešla ir apie 1 val. kepama vidutinio karštumo orkaitėje. Šį keksą galima perpjauti ir pertepti vaisių džemu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių keksas
-
Apelsininiai keksiukai
-
Citrininis keksas su aguonomis
-
Šokoladiniai cukinijų keksiukai
-
Sveikuoliški keksiukai
-
Dvispalvis keksas su šokoladu
-
Keksiukai su bananais ir medumi
-
Citrininis keksas
-
Keksiukai su juodaisiais serbentais
-
Vaniliniai keksiukai su maskarponės kremu
-
Mikro keksiukai
-
Dr. Oetker keksiukai su pudingo įdaru
-
Šokoladinis keksas
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Keksas su aguonomis
-
Kiaušinių keksiukai
-
Keksas su cukinijomis, citrinomis ir aguonomis
-
Kalėdinis keksas
-
Varškės-riešutų keksas "Margutis"
-
Keksiukai su maskarponės-spanguolių kremu
Manų kruopų keksas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
300 gramų -
Manų kruopos, virta košė,
150 gramų -
Krakmolas,
150 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Slyvos, džiovintos
- Razinos
-
Pienas,
0.5 stiklinės - Kepimo milteliai
- Citrinų sultys
- Citrinos, žievelė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestas išsukamas iki purumo, sudedamas su cukrumi ištrintas kiaušinis, suberiami miltai, sumaišyti su kepimo milteliais ir manų koše, supilamas pienas ir citrinos sultys. Viskas išmaišoma, kol masė pasidarys vienalytė, suberiami džiovinti vaisiai. Į aliejuotu pergamentiniu popieriumi išklotą formą dedama tešla ir apie 1 val. kepama vidutinio karštumo orkaitėje. Šį keksą galima perpjauti ir pertepti vaisių džemu.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
