
Manų kruopų keksas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
300 gramų | kvietiniai miltai |
150 gramų | manų kruopos (virta košė) |
150 gramų | krakmolas |
150 gramų | cukrus |
50 gramų | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | slyvos (džiovintos) |
šiek tiek | razinos |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | kepimo milteliai |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Sviestas išsukamas iki purumo, sudedamas su cukrumi ištrintas kiaušinis, suberiami miltai, sumaišyti su kepimo milteliais ir manų koše, supilamas pienas ir citrinos sultys. Viskas išmaišoma, kol masė pasidarys vienalytė, suberiami džiovinti vaisiai. Į aliejuotu pergamentiniu popieriumi išklotą formą dedama tešla ir apie 1 val. kepama vidutinio karštumo orkaitėje. Šį keksą galima perpjauti ir pertepti vaisių džemu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keksas su apelsinų sultimis ir razinomis
-
Veganiški apelsininiai keksiukai su aguonomis
-
Apelsininiai keksiukai
-
Pasukų keksiukai su uogomis
-
Bananų keksas
-
Keksiukai su baltuoju šokoladu
-
Vaniliniai keksiukai su šokoladu ir avietėmis
-
Bananinis keksiukas
-
Kivi keksiukai
-
Sūrio keksiukai
-
Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
-
Bananiniai varškės keksiukai
-
Šokoladinai keksiukai
-
Bananų keksiukai
-
Aguonų keksas
-
Morkų keksiukai
-
Braziliškas keksas
-
Didysis kriaušių pyragas
-
Alinos keksiukai
-
Dr. Oetker keksiukai su pudingo įdaru
Manų kruopų keksas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
300 gramų -
Manų kruopos, virta košė,
150 gramų -
Krakmolas,
150 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Slyvos, džiovintos
- Razinos
-
Pienas,
0.5 stiklinės - Kepimo milteliai
- Citrinų sultys
- Citrinos, žievelė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestas išsukamas iki purumo, sudedamas su cukrumi ištrintas kiaušinis, suberiami miltai, sumaišyti su kepimo milteliais ir manų koše, supilamas pienas ir citrinos sultys. Viskas išmaišoma, kol masė pasidarys vienalytė, suberiami džiovinti vaisiai. Į aliejuotu pergamentiniu popieriumi išklotą formą dedama tešla ir apie 1 val. kepama vidutinio karštumo orkaitėje. Šį keksą galima perpjauti ir pertepti vaisių džemu.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...