Manų kruopų keksas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
300 gramų | kvietiniai miltai |
150 gramų | manų kruopos (virta košė) |
150 gramų | krakmolas |
150 gramų | cukrus |
50 gramų | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | slyvos (džiovintos) |
šiek tiek | razinos |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | kepimo milteliai |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Sviestas išsukamas iki purumo, sudedamas su cukrumi ištrintas kiaušinis, suberiami miltai, sumaišyti su kepimo milteliais ir manų koše, supilamas pienas ir citrinos sultys. Viskas išmaišoma, kol masė pasidarys vienalytė, suberiami džiovinti vaisiai. Į aliejuotu pergamentiniu popieriumi išklotą formą dedama tešla ir apie 1 val. kepama vidutinio karštumo orkaitėje. Šį keksą galima perpjauti ir pertepti vaisių džemu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Magiški keksiukai
- Keksas su Dumle saldainiais ir aitriosiomis paprikomis
- Geriausias citrininis keksas
- Keksas su aguonomis
- Fantastika
- Sveikuoliški keksiukai su šilauogėmis
- Kriziniai keksiukai
- Keksiukai su avietėmis
- Mikro keksiukai
- Keksas
- Kiaušinių keksiukai
- Varškiniai keksiukai
- Sūrio keksiukai
- Keksiukai su uogomis
- Meškiukas su siurprizu
- Ypatingasis keksas
- Kapučininiai keksiukai
- Kalėdinis keksiukas
- Obuolių keksas
- Kefyriniai keksiukai
Manų kruopų keksas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
300 gramų -
Manų kruopos, virta košė,
150 gramų -
Krakmolas,
150 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Slyvos, džiovintos
- Razinos
-
Pienas,
0.5 stiklinės - Kepimo milteliai
- Citrinų sultys
- Citrinos, žievelė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestas išsukamas iki purumo, sudedamas su cukrumi ištrintas kiaušinis, suberiami miltai, sumaišyti su kepimo milteliais ir manų koše, supilamas pienas ir citrinos sultys. Viskas išmaišoma, kol masė pasidarys vienalytė, suberiami džiovinti vaisiai. Į aliejuotu pergamentiniu popieriumi išklotą formą dedama tešla ir apie 1 val. kepama vidutinio karštumo orkaitėje. Šį keksą galima perpjauti ir pertepti vaisių džemu.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...