Nuplauti kriaušes, išimti sėklas, supjaustyti kubeliais. Kiaušinius išvirti, nulupti, supjaustyti kubeliais. Sudėti ikrus, pagardinti majonezu. Viską išmaišyti. Bulkutes perpjauti išilgai. Į kiekviena bulkutės puselę įsismeigti sūrių šiaudelių (aplink kiekvieną bulkutę). Svogūnų laiškus apvynioti aplink įsmeigtus šiaudelius. Į paruoštus krepšelius sudėti mišrainę.
Skanaus.

Ikrų mišraine valgomam krepšelyje
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 skardinė | ikrai ( raudoni (baltyminiai)) |
1 skardinė | ikrai (juodi (baltyminiai)) |
2 vienetai | kriaušės |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | majonezas |
2 vienetai | bandelės (apvalios) |
200 gramų | svogūnų laiškai |
1 pakelis | šiaudeliai (sūrūs) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morkų - agurkų salotos
-
Pupų salotos
-
Žirnelių salotos su kumpiu
-
Šprotų salotos
-
Salotos "Ananasas"
-
Grybų salotos
-
Tunų ir kukurūzų salotos
-
Salotos su kepenėlėmis
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Bulvių ir vištienos salotos
-
Tuno salotos
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Salotos su persikais ir kumpiu
-
Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
-
Salotos su rūkyta žuvimi
-
Kalmarų ir graikinių riešutų salotos
-
Burokėlių salotos su pupelėmis
-
Kumpio salotos su ananasais
-
Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
-
Skaniosios salotos
Ikrų mišraine valgomam krepšelyje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Ikrai, raudoni (baltyminiai),
1 skardinė -
Ikrai, juodi (baltyminiai),
1 skardinė -
Kriaušės,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Majonezas
-
Bandelės, apvalios,
2 vienetai -
Svogūnų laiškai,
200 gramų -
Šiaudeliai, sūrūs,
1 pakelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti kriaušes, išimti sėklas, supjaustyti kubeliais. Kiaušinius išvirti, nulupti, supjaustyti kubeliais. Sudėti ikrus, pagardinti majonezu. Viską išmaišyti. Bulkutes perpjauti išilgai. Į kiekviena bulkutės puselę įsismeigti sūrių šiaudelių (aplink kiekvieną bulkutę). Svogūnų laiškus apvynioti aplink įsmeigtus šiaudelius. Į paruoštus krepšelius sudėti mišrainę.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...