Nuplauti kriaušes, išimti sėklas, supjaustyti kubeliais. Kiaušinius išvirti, nulupti, supjaustyti kubeliais. Sudėti ikrus, pagardinti majonezu. Viską išmaišyti. Bulkutes perpjauti išilgai. Į kiekviena bulkutės puselę įsismeigti sūrių šiaudelių (aplink kiekvieną bulkutę). Svogūnų laiškus apvynioti aplink įsmeigtus šiaudelius. Į paruoštus krepšelius sudėti mišrainę.
Skanaus.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Ikrų mišraine valgomam krepšelyje
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 skardinė | ikrai ( raudoni (baltyminiai)) |
1 skardinė | ikrai (juodi (baltyminiai)) |
2 vienetai | kriaušės |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | majonezas |
2 vienetai | bandelės (apvalios) |
200 gramų | svogūnų laiškai |
1 pakelis | šiaudeliai (sūrūs) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
-
Keptos duonos su pupelėmis salotos
-
Mišrainė su kalakutiena
-
Kiaušinių salotos
-
Burokėlių salotos
-
Mišrainė su kiaušiniais
-
Baltos salotos su dešra
-
Širdžių salotos
-
Salotos su tunu
-
Valentino salotos
-
Ryžių salotos su žuvimi
-
Burokėlių mišrainė
-
Sluoksniuotos silkės salotos
-
Sočios salotos
-
Mišrainė su antiena ir pupelėm
-
Neapolio salotos
-
Šventiškos salotos su argulomis
-
Krabų lazdelių ir sūrio salotos "Morkytė"
-
Skanios salotos paprikų puodeliuose
-
Pavasarinės salotos su vištiena
Ikrų mišraine valgomam krepšelyje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Ikrai, raudoni (baltyminiai),
1 skardinė -
Ikrai, juodi (baltyminiai),
1 skardinė -
Kriaušės,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Majonezas
-
Bandelės, apvalios,
2 vienetai -
Svogūnų laiškai,
200 gramų -
Šiaudeliai, sūrūs,
1 pakelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti kriaušes, išimti sėklas, supjaustyti kubeliais. Kiaušinius išvirti, nulupti, supjaustyti kubeliais. Sudėti ikrus, pagardinti majonezu. Viską išmaišyti. Bulkutes perpjauti išilgai. Į kiekviena bulkutės puselę įsismeigti sūrių šiaudelių (aplink kiekvieną bulkutę). Svogūnų laiškus apvynioti aplink įsmeigtus šiaudelius. Į paruoštus krepšelius sudėti mišrainę.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...