Nuplauti kriaušes, išimti sėklas, supjaustyti kubeliais. Kiaušinius išvirti, nulupti, supjaustyti kubeliais. Sudėti ikrus, pagardinti majonezu. Viską išmaišyti. Bulkutes perpjauti išilgai. Į kiekviena bulkutės puselę įsismeigti sūrių šiaudelių (aplink kiekvieną bulkutę). Svogūnų laiškus apvynioti aplink įsmeigtus šiaudelius. Į paruoštus krepšelius sudėti mišrainę.
Skanaus.

Ikrų mišraine valgomam krepšelyje
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 skardinė | ikrai ( raudoni (baltyminiai)) |
1 skardinė | ikrai (juodi (baltyminiai)) |
2 vienetai | kriaušės |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | majonezas |
2 vienetai | bandelės (apvalios) |
200 gramų | svogūnų laiškai |
1 pakelis | šiaudeliai (sūrūs) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žiedinių kopūstų salotos
-
Grybų salotos su bulvėmis
-
Salotos su tunu
-
Kiaulės liežuvio salotos
-
Grybų salotos
-
Mišrainė su rūkyta vištiena
-
Mišrainė "Mirgu-marga"
-
Naminė (Balta) mišrainė
-
Neapolio salotos
-
Grybų salotos su rūkytu kumpiu
-
Silkė su burokėliais ir žirneliais
-
Mišrainė su kiaušiniais
-
Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
-
Vengriškos bulvių salotos
-
Mišrainė su vištiena, avokadais ir salierais
-
Apsnigtos salotos su silke, sūriu, daržovėmis ir razinomis
-
Vištienos salotos
-
Mišrainė su citrinos sultimis
-
Kiaušinių mišrainė
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
Ikrų mišraine valgomam krepšelyje
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Ikrai, raudoni (baltyminiai),
1 skardinė -
Ikrai, juodi (baltyminiai),
1 skardinė -
Kriaušės,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Majonezas
-
Bandelės, apvalios,
2 vienetai -
Svogūnų laiškai,
200 gramų -
Šiaudeliai, sūrūs,
1 pakelis
Gaminimo eiga:
Nuplauti kriaušes, išimti sėklas, supjaustyti kubeliais. Kiaušinius išvirti, nulupti, supjaustyti kubeliais. Sudėti ikrus, pagardinti majonezu. Viską išmaišyti. Bulkutes perpjauti išilgai. Į kiekviena bulkutės puselę įsismeigti sūrių šiaudelių (aplink kiekvieną bulkutę). Svogūnų laiškus apvynioti aplink įsmeigtus šiaudelius. Į paruoštus krepšelius sudėti mišrainę.
Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai