
Grūzdų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | žirniai (konservuoti) |
1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | garstyčios (padažas) |
100 gramų | grūzdai |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Grūzdai nuvalomi, nuplaunami, supjaustomi stambiais gabalais ir, užpylus daugiau vandens, verdami 15—20 min. Vanduo nupilamas, dar kartą užpilama šaltu vandeniu, pakaitinama ir, išpylus į kiaurasamtį, grybai perpilami šaltu vandeniu. Taip verdama, kad grūzdai nebūtų kartūs. Į grybus dedama smulkiai supjaustyto svogūno, pipirų, garstyčių, druskos ir išmaišoma. Tiekiami salotinėje, apibarstyti pjaustytais svogūnų laiškais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos ir daržovių mišrainė
-
Bulvių salotos su kopūstais
-
Burokėlių ir pupelių salotos
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Bulvių salotos su svogūnais
-
Makaronų-pomidorų mišrainė
-
Makaronų mišrainė su vištiena
-
Veršienos su granatais salotos
-
Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
-
Kuskuso salotos
-
Šparaginių pupelių salotos
-
Valentino salotos
-
Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena
-
Skaniosios salotos
-
Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
-
Skanios salotos paprikų puodeliuose
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Burokėlių salotos su grybais
-
Vištu širdelių ir pievagrybių salotos
-
Sloksniuotas salotos
Grūzdų salotos
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žirniai, konservuoti,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai, malti
- Garstyčios, padažas
-
Grūzdai,
100 gramų - Svogūnai, laiškai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grūzdai nuvalomi, nuplaunami, supjaustomi stambiais gabalais ir, užpylus daugiau vandens, verdami 15—20 min. Vanduo nupilamas, dar kartą užpilama šaltu vandeniu, pakaitinama ir, išpylus į kiaurasamtį, grybai perpilami šaltu vandeniu. Taip verdama, kad grūzdai nebūtų kartūs. Į grybus dedama smulkiai supjaustyto svogūno, pipirų, garstyčių, druskos ir išmaišoma. Tiekiami salotinėje, apibarstyti pjaustytais svogūnų laiškais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...