Grūzdų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
| 2 valgomieji šaukštai | žirniai (konservuoti) |
| 1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| šiek tiek | garstyčios (padažas) |
| 100 gramų | grūzdai |
| šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Grūzdai nuvalomi, nuplaunami, supjaustomi stambiais gabalais ir, užpylus daugiau vandens, verdami 15—20 min. Vanduo nupilamas, dar kartą užpilama šaltu vandeniu, pakaitinama ir, išpylus į kiaurasamtį, grybai perpilami šaltu vandeniu. Taip verdama, kad grūzdai nebūtų kartūs. Į grybus dedama smulkiai supjaustyto svogūno, pipirų, garstyčių, druskos ir išmaišoma. Tiekiami salotinėje, apibarstyti pjaustytais svogūnų laiškais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su silke
-
Margosios salotos
-
Jūros gėrybių salotos
-
Pupelių mišrainė
-
Kalmarų salotos su grybais
-
Lietuviškos salotos
-
Baltosios salotos
-
Grybų mišrainė
-
Krabų salotos
-
Taškento salotos su majonezu
-
Mišrainė su antiena ir pupelėm
-
Rudenio salotos su silke
-
Grybai salotų padaže
-
Grybų salotos su daržovėmis
-
Mišrainė "Naujametinis burbulas" su jautiena
-
Makaronų mišraine su majonezu
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Bulvių salotos
-
Burokėlių salotos
-
Sočios salotos
Grūzdų salotos
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žirniai, konservuoti,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai, malti
- Garstyčios, padažas
-
Grūzdai,
100 gramų - Svogūnai, laiškai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grūzdai nuvalomi, nuplaunami, supjaustomi stambiais gabalais ir, užpylus daugiau vandens, verdami 15—20 min. Vanduo nupilamas, dar kartą užpilama šaltu vandeniu, pakaitinama ir, išpylus į kiaurasamtį, grybai perpilami šaltu vandeniu. Taip verdama, kad grūzdai nebūtų kartūs. Į grybus dedama smulkiai supjaustyto svogūno, pipirų, garstyčių, druskos ir išmaišoma. Tiekiami salotinėje, apibarstyti pjaustytais svogūnų laiškais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
