Gervuogių gaiva
AUTORIUS:
Dan Sukker,
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas gervuogės
300 mililitrų vanduo
250 mililitrų auksaspalvio sirupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Užvirkite vandenį ir sudėkite uogas. Uždėkite dangtį ir virkite apie 10 minučių.
2.
Uogas sutrinkite į prikaistuvio kraštus. Nukoškite ir supilkite auksaspalvį sirupą.
3.
Užvirkite. Virkite dar kelias minutes.
4.
Išpilstykite į švarius butelius. Laikykite vėsioje vietoje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Gervuogių gaiva

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Užvirkite vandenį ir sudėkite uogas. Uždėkite dangtį ir virkite apie 10 minučių.

  2. Uogas sutrinkite į prikaistuvio kraštus. Nukoškite ir supilkite auksaspalvį sirupą.

  3. Užvirkite. Virkite dar kelias minutes.

  4. Išpilstykite į švarius butelius. Laikykite vėsioje vietoje.

Receptą atsiuntė Dan Sukker
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų