6 vienetai | ridikėliai |
1 vienetas | agurkų (švieži) |
1 pundelis | laiškiniai česnakai ( ar svogūnų laiškai) |
1 pundelis | salotos |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | acto ( (9 %)) |
šiek tiek | citrininiai pipirai |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vaisių salotos „Romeo“
- Gardžiosios vištienos salotos
- Šviežių kopūstų salotos su morkomis
- Avokadų salotos su kiaušiniais
- Salotos „Iš Amerikos“
- Salotos „Jūros troškinys“
- Morkų, obuolių ir mango salotytės
- Gaivios arbūzo salotos
- Gaivios morkų ir ridikėlių salotos
- Spalvingos makaronų salotos
- Salotos su varške ir pomidorais
- Kumpio su sūriu salotos
- Pomidorų ir dešrelių salotos
- Špinatų ir fetos sūrio salotos
- Įdaryti obuoliai
- Morkų salotos su agurkais
- Silkės salotos
- Ridikėlių, apelsino ir pomidoro salotos
- Rabarbarų salotos su agurkais
- Ropinės salotos
Pavasarinės salotos
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Ridikėliai,
6 vienetai -
Agurkai, švieži,
1 vienetas -
Laiškiniai česnakai, ar svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Salotos,
1 pundelis -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Actas, (9 %),
1 valgomasis šaukštas - Citrininiai pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ridikėlius ir agurką pjaustyti griežinėliais, kelis ridikėlius palikti papuošimui. Sūrį tarkuoti juostelėmis.
Salotų lapus kloti į lėkštę, kraštuose ant lapų dėti ridikėlius, viduryje agurkus. Ant agurkų uždėti išpjaustytus ridikėlius. Ant agurkų berti sūrį, svogūnų laiškus. Barstyti citrinpipirius.
Galima iš aliejaus, acto, druskos, pipirų paruošti užpilą ir prieš valgant salotas apipilti. Skanaus:))) Galima apšlakstyti "Suslavičiaus" padažu salotoms, kaip kam skaniau, kaip kas mėgstame:)))