Karštos vištienos salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų | vištiena |
1 gūželė | salotos |
3 skiltelės | greipfrutai |
1 | pomidorai |
50 gramų | sūris (kietasis, tarkuotas) |
šiek tiek | dižono garstyčios |
šiek tiek | prieskoninės žolelės |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
1 arbatinis šaukštelis | sojos padažas |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
0.5 arbatinio šaukštelio | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Vištieną supjaustyti nedideliais gabaliukais ir pakepti.
2.
Salotų lapus apšlakstyti sojos padažu, dėti kietąjį sūrį, keptą vištieną, truputį grietinės, garstyčių, barstyti druskos, pipirų. Viską išmaišyti.
3.
Tada dėti pjaustytus greipfrutus, pomidorus, vėl vištienos ir sūrio. Viską apšlakstyti citrinos sultimis ir pabarstyti prieskoninėmis žolelėmis.
4.
Patiekti pašildytas arba šaltas.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sluoksniuotos salotos su baltuoju sūriu
- Karštos daržovės
- Šparaginės pupelės bulgariškai
- Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
- Karštos kukurūzų salotos
- Keptos krevečių salotos
- Kepti salierai
- Karštos bulvių salotos
- Karštos salotos su kumpiu
- Šventinė mišrainė
- Salotos su lašiša
- Karštos kuskuso salotos su juoduoju kumpiu
- Karštos paprikų salotos
- Šviežios bulvės su grietinės padažu
- Grilyje keptos salotos su mėsa
- Aštrios krevetės grilyje
- Salotos su keptu ožkos sūriu ir pikantiškais obuoliais
- Irinos bulvių iešmeliai
- Keptos česnakinės bulvės
- Daržovių mišinys grietinės padaže
Karštos vištienos salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena,
100 gramų -
Salotos,
1 gūželė -
Greipfrutai,
3 skiltelės -
Pomidorai,
1 -
Sūris, kietasis, tarkuotas,
50 gramų - Dižono garstyčios
- Prieskoninės žolelės
-
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis -
Sojos padažas,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Dižono garstyčios,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti nedideliais gabaliukais ir pakepti.
Salotų lapus apšlakstyti sojos padažu, dėti kietąjį sūrį, keptą vištieną, truputį grietinės, garstyčių, barstyti druskos, pipirų. Viską išmaišyti.
Tada dėti pjaustytus greipfrutus, pomidorus, vėl vištienos ir sūrio. Viską apšlakstyti citrinos sultimis ir pabarstyti prieskoninėmis žolelėmis.
Patiekti pašildytas arba šaltas.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...