Kakava
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
20 gramų cukrus
0.5 litro pienas
150 gramų vynas (baltas)
20 gramų romas
50 gramų grietinėlės, 35% (plakta)
5 valgomieji šaukštai kakava
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kakavą ir cukrų sumaišykite ir užpilkite pienu. Virkite, kol pienas užverda. Nukelkite nuo ugnies.
Kai kakava pravės (po 4-5 minučių nuo nukėlimo), supilkite vyną ir romą. Išmaišykite.
Kai supilstysite į puodelius, viršų užpurkškite plakta grietinėle ir apibarstykite kakavos milteliais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kakava

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kakavą ir cukrų sumaišykite ir užpilkite pienu. Virkite, kol pienas užverda. Nukelkite nuo ugnies.
Kai kakava pravės (po 4-5 minučių nuo nukėlimo), supilkite vyną ir romą. Išmaišykite.
Kai supilstysite į puodelius, viršų užpurkškite plakta grietinėle ir apibarstykite kakavos milteliais.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų