Atsargiai berti grikius į termosą – atskirti lukštus ar kitus pastebėtus nešvarumus.
Pagardinti prieskoniais, galima įdėti gabalėlį sviesto.
Užkaitinti vandenį ir užpilti grikius. Atsargiai išmaišyti medine mentele, paragauti ir gal dar pagardinti.
Termosą užsukti ir palikti. Po kelių valandų galima valgyti.
Teko skaityti, kad tai Tibeto vienuolių receptas.
Grikiai termose
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | grikiai |
2.5 stiklinės | vanduo |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grikių košė su daržovėm
- Grikiais įdaryta paprika
- Grikių košė su pievagrybių padažu
- Grikių plovas su vištiena
- Skani grikių košė
- Grikių košė su sūriu
- Skani grikių košė
- Grikių gėlės
- Grikių desertiniai pusryčiai
- Desertinė grikių košė
- Arvydo paprasta grikių košė
- Grikiai su vištiena
- Biri grikių košė
- Grikių rizotas
- Šventinis grikių rizotas
- Grikių košė su grybais
- Grikių košė su dešrele ir avokadu
- Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Vištiena su bulvių koše
Grikiai termose
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grikiai,
1 stiklinė -
Vanduo,
2.5 stiklinės - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atsargiai berti grikius į termosą – atskirti lukštus ar kitus pastebėtus nešvarumus.
Pagardinti prieskoniais, galima įdėti gabalėlį sviesto.
Užkaitinti vandenį ir užpilti grikius. Atsargiai išmaišyti medine mentele, paragauti ir gal dar pagardinti.
Termosą užsukti ir palikti. Po kelių valandų galima valgyti.
Teko skaityti, kad tai Tibeto vienuolių receptas.
Reklama:
Komentarai (4)
-
ziko
2011-06-19 17:36
jo reikia isbandyti
-
Aleksandras
2011-01-29 11:40
Lengvas ir sveikas maistas kelionei. Reikės būtinai išbandyti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...