Cukiniją supjaustyti labai plonais griežinėliais (naudoti bulvių skustuką). Cukinijų griežinėlius, gražgarstes ir sūrį sudėti į dubenį. Pilti alyvuogių aliejaus, citrinos sulčių ir pagardinti salotas druska bei pipirais.
Skanaus.
Cukinijų salotos su parmezanu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 valgomasis šaukštas | cukinija (jauna) |
2 saujos | gražgarstės |
šiek tiek | druska (jūros) |
šiek tiek | pipirai (šviežiai malti) |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | sūris (parmezano, tarkuotas) |
1.5 valgomojo šaukšto | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Gardžiosios vištienos salotos
- Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
- Kiaulpienių lapų salotos
- Agurkų salotos iš Kinijos
- Pekino kopūstų salotos su svogūnais ir salierais
- Salotos su varške ir pomidorais
- Ryškioji mišrainė
- Salotos „Antikvaras“
- Gaivios salotos
- Salotos iš ridikėlių
- Pekino kopūstų salotos
- Veršienos su granatais salotos
- Ryškiaspalvės salotos
- Pagerintos graikiškos salotos
- Iškylos salotos su krevetėmis
- Mėlynojo sūrio salotos
- Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
- Salotos "Vitaminų pliūpsnis"
- Gaivios salotas su sūriu
- Rasakilos lapų salotos
Cukinijų salotos su parmezanu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Cukinija, jauna,
1 valgomasis šaukštas -
Gražgarstės,
2 saujos - Druska, jūros
- Pipirai, šviežiai malti
-
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Sūris, parmezano, tarkuotas,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
1.5 valgomojo šaukšto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukiniją supjaustyti labai plonais griežinėliais (naudoti bulvių skustuką). Cukinijų griežinėlius, gražgarstes ir sūrį sudėti į dubenį. Pilti alyvuogių aliejaus, citrinos sulčių ir pagardinti salotas druska bei pipirais.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (4)
-
ilona
2015-12-27 10:09
Reikės pasidaryti naujų metų sutikimo šventės proga, manau turėtų tikt prie keptos žasytės ir antytės.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...