
Pavasariškas morkų, ridikėlių ir kriaušės suktinis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas | morkos |
2 vienetai | ridikėliai |
1 vienetas | kriaušės |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
0.5 vieneto | apelsinų |
1 žiupsnelis | petražolės |
1 žiupsnelis | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Morką, ridikėlius ir kriaušę supjaustyti. Kuo smulkiau supjaustyti ir krapus bei petražolės lapelius.
2.
Išspausti pusės apelsino sultis, į jas supilti šaukštą aliejaus. Išmaišyti.
Galima įdėti medaus, bet gali būti per saldu, nes saldžios yra kriaušės.
Galima įdėti medaus, bet gali būti per saldu, nes saldžios yra kriaušės.
3.
Viską sudėti į indą, apipilti apelsino sulčių ir aliejaus padažu. Išmaišyti.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
-
Salotos ananase
-
Raugintų kopūstų salotos
-
Morkų salotos su apelsinais
-
Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
-
Kalmarų salotos
-
Sicilietiškos salotos
-
Gysločių lapų salotos
-
Agurkų salotos
-
Cezario salotos
-
Kriaušių ir cukinijos salotos
-
Vaisių salotos
-
Morkų salotos vaikučiams
-
Salotos su menkėmis ir avokadais
-
Pekino salotos su tunu
-
Agurklių ir paprikų salotos
-
Šviežių burokėlių ir bananų su razinomis dvikova
-
Salotos iš ridikėlių
-
Pankolių salotos
-
Kopūstų su majonezu salotos
Pavasariškas morkų, ridikėlių ir kriaušės suktinis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Morkos,
1 vienetas -
Ridikėliai,
2 vienetai -
Kriaušės,
1 vienetas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Apelsinai,
0.5 vieneto -
Petražolės,
1 žiupsnelis -
Krapai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morką, ridikėlius ir kriaušę supjaustyti. Kuo smulkiau supjaustyti ir krapus bei petražolės lapelius.
Išspausti pusės apelsino sultis, į jas supilti šaukštą aliejaus. Išmaišyti.
Galima įdėti medaus, bet gali būti per saldu, nes saldžios yra kriaušės.Viską sudėti į indą, apipilti apelsino sulčių ir aliejaus padažu. Išmaišyti.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...