Pavasariškas morkų, ridikėlių ir kriaušės suktinis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 1 vienetas | morkos |
| 2 vienetai | ridikėliai |
| 1 vienetas | kriaušės |
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
| 0.5 vieneto | apelsinų |
| 1 žiupsnelis | petražolės |
| 1 žiupsnelis | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Morką, ridikėlius ir kriaušę supjaustyti. Kuo smulkiau supjaustyti ir krapus bei petražolės lapelius.
2.
Išspausti pusės apelsino sultis, į jas supilti šaukštą aliejaus. Išmaišyti.
Galima įdėti medaus, bet gali būti per saldu, nes saldžios yra kriaušės.
Galima įdėti medaus, bet gali būti per saldu, nes saldžios yra kriaušės.
3.
Viską sudėti į indą, apipilti apelsino sulčių ir aliejaus padažu. Išmaišyti.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pankolių salotos
-
Margosios pavasario salotos
-
Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
-
Morkos ir ridikėlių salotos
-
Graikiškos agurkų salotos
-
Daržovių salotos
-
Rudenėlio salotos su moliūgu
-
Išvirtų salierų salotos
-
Valentino salotos
-
Porų mišrainė su obuoliais
-
Plūdenos salotos
-
Avokadų salsa
-
Makaronų salotos su kumpiu
-
PAVASARIO salotos
-
Gelteklių salotos
-
Skaniosios daržovių salotos su mėtomis
-
Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
-
Ryškiaspalvės salotos
-
Salotos „Drakoniukas 2012“
-
Salotos su grūdėta varške
Pavasariškas morkų, ridikėlių ir kriaušės suktinis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Morkos,
1 vienetas -
Ridikėliai,
2 vienetai -
Kriaušės,
1 vienetas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Apelsinai,
0.5 vieneto -
Petražolės,
1 žiupsnelis -
Krapai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morką, ridikėlius ir kriaušę supjaustyti. Kuo smulkiau supjaustyti ir krapus bei petražolės lapelius.
Išspausti pusės apelsino sultis, į jas supilti šaukštą aliejaus. Išmaišyti.
Galima įdėti medaus, bet gali būti per saldu, nes saldžios yra kriaušės.Viską sudėti į indą, apipilti apelsino sulčių ir aliejaus padažu. Išmaišyti.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
