
Pavasariškas morkų, ridikėlių ir kriaušės suktinis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas | morkos |
2 vienetai | ridikėliai |
1 vienetas | kriaušės |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
0.5 vieneto | apelsinų |
1 žiupsnelis | petražolės |
1 žiupsnelis | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Morką, ridikėlius ir kriaušę supjaustyti. Kuo smulkiau supjaustyti ir krapus bei petražolės lapelius.
2.
Išspausti pusės apelsino sultis, į jas supilti šaukštą aliejaus. Išmaišyti.
Galima įdėti medaus, bet gali būti per saldu, nes saldžios yra kriaušės.
Galima įdėti medaus, bet gali būti per saldu, nes saldžios yra kriaušės.
3.
Viską sudėti į indą, apipilti apelsino sulčių ir aliejaus padažu. Išmaišyti.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grūdėtos varškės salotos
-
Veršienos su granatais salotos
-
Avokado salotos su riešutais
-
Pipirnės salotos
-
Raugintų kopūstų salotos
-
Gaivios salotos
-
Krevečių ir ananasų salotos
-
Žirnelių - salierų salotos
-
Gaivios cukinijų - agurkų salotos
-
Ankštinių pipirų salotos
-
Ridikų salotos
-
Iškylos salotos su avinžirniais
-
Morkų salotos su česnaku
-
Šviežių burokėlių ir bananų su razinomis dvikova
-
Norvegiškos salotos su jūros gėrybėmis
-
Greitos salotos
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Salotos „Vitaminas“
-
Skaniosios cukinijų salotos
-
Lauko salotos
Pavasariškas morkų, ridikėlių ir kriaušės suktinis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Morkos,
1 vienetas -
Ridikėliai,
2 vienetai -
Kriaušės,
1 vienetas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Apelsinai,
0.5 vieneto -
Petražolės,
1 žiupsnelis -
Krapai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morką, ridikėlius ir kriaušę supjaustyti. Kuo smulkiau supjaustyti ir krapus bei petražolės lapelius.
Išspausti pusės apelsino sultis, į jas supilti šaukštą aliejaus. Išmaišyti.
Galima įdėti medaus, bet gali būti per saldu, nes saldžios yra kriaušės.Viską sudėti į indą, apipilti apelsino sulčių ir aliejaus padažu. Išmaišyti.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...