Sviestą išlydyti, atvėsinti.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, berti miltus ir pilti sviestą. Masė turi būti grietinės tirštumo.
Iš jos kepti vafliukus, gerai įkaitintoje vaflinėje.
Kai iškepa vafliukas, jo nesukti, o dėti ant puodelio ar stiklinės, kad įgautų formą.
Vafliniai krepšeliai
Porcijų skaičius:
15
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
375 gramai | miltai (SPELTA) |
200 gramų | sviestas |
250 gramų | cukrus |
5 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | varškė |
100 gramų | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | uogienė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Varškę sutrinti su grietine, įberti cukraus, vanilinio cukraus ir šia mase įdaryti atvėsusius vafliukus.
Uždėti uogienės taškelį. Skanaus!
Uždėti uogienės taškelį. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Čirviniai vafliai
- Vaflių tortas su šokoladu
- Vafliukai
- Vafliai
- Traškučiai iš bulvių košės
- Ledai vafliuose
- Vafliai
- Vafliai su kiviais
- Šokoladiniai vafliukai
- Vafliai su spanguolėmis
- Sezamo gardumynas
- Trapūs vafliai
- Vaflių tortas "Greitukas"
- Sauliaus Vafliai
- Amerikietiški vafliai
- Vafliai su bananais
- Vafliai su graikiniais riešutais
- Skanūs vafliai su įdaru
- Pertepti karameliai vafliai
- Belgiški vafliai
Vafliniai krepšeliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 15
-
Miltai, SPELTA,
375 gramai -
Sviestas,
200 gramų -
Cukrus,
250 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Varškė,
200 gramų -
Grietinė,
100 gramų -
Uogienė,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą išlydyti, atvėsinti.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, berti miltus ir pilti sviestą. Masė turi būti grietinės tirštumo.
Iš jos kepti vafliukus, gerai įkaitintoje vaflinėje.
Kai iškepa vafliukas, jo nesukti, o dėti ant puodelio ar stiklinės, kad įgautų formą.Varškę sutrinti su grietine, įberti cukraus, vanilinio cukraus ir šia mase įdaryti atvėsusius vafliukus.
Uždėti uogienės taškelį. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...