Kiaušinius išplakti su cukrumi.
Pridėti kambario temperatūros sviestą ir dar karta gerai išplakti.
Pridėti pieną. Vėl išplakti.
Vafliai "Linkėjimai iš vaikystės"
Porcijų skaičius:
25
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 25
400 gramų | miltai (SPELTA) |
250 gramų | sviestas |
250 gramų | cukrus |
100 gramų | pienas |
5 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Nedideliais kiekiais dėti miltus ir gerai maišyti, kol tešla taps vientisa.
3.
Vaflinę gerai įkaitinti ir truputi sutepti aliejumi.
Po porą šaukštų dėti į vidurį ir, uždarius, kepti, kol gražiai paruduos (apie 2 minutes).
Po porą šaukštų dėti į vidurį ir, uždarius, kepti, kol gražiai paruduos (apie 2 minutes).
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trapūs vafliai
- Sezaminis gardėsis
- Vafliukai su kremu
- Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
- Vafliai su bananais
- Amerikietiški vafliai
- Sauliaus Vafliai
- Naminiai vafliai
- Minkšti vafliai
- Šokoladiniai vafliukai
- Vafliai su mėlynėmis
- Traškučiai iš bulvių košės
- Ledai vafliuose
- Vaflių tortas
- Vafliai su kiviais
- Senoviniai vafliai
- Belgiški mieliniai vafliai
- Vafliai
- Vafliai su chalva
- Vaflinis pyragas
Vafliai "Linkėjimai iš vaikystės"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 25
-
Miltai, SPELTA,
400 gramų -
Sviestas,
250 gramų -
Cukrus,
250 gramų -
Pienas,
100 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakti su cukrumi.
Pridėti kambario temperatūros sviestą ir dar karta gerai išplakti.
Pridėti pieną. Vėl išplakti.Nedideliais kiekiais dėti miltus ir gerai maišyti, kol tešla taps vientisa.
Vaflinę gerai įkaitinti ir truputi sutepti aliejumi.
Po porą šaukštų dėti į vidurį ir, uždarius, kepti, kol gražiai paruduos (apie 2 minutes).
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...