Kiaušinius išplakti su cukrumi.
Pridėti kambario temperatūros sviestą ir dar karta gerai išplakti.
Pridėti pieną. Vėl išplakti.

Vafliai "Linkėjimai iš vaikystės"
Porcijų skaičius:
25
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 25
400 gramų | miltai (SPELTA) |
250 gramų | sviestas |
250 gramų | cukrus |
100 gramų | pienas |
5 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Nedideliais kiekiais dėti miltus ir gerai maišyti, kol tešla taps vientisa.
3.
Vaflinę gerai įkaitinti ir truputi sutepti aliejumi.
Po porą šaukštų dėti į vidurį ir, uždarius, kepti, kol gražiai paruduos (apie 2 minutes).
Po porą šaukštų dėti į vidurį ir, uždarius, kepti, kol gražiai paruduos (apie 2 minutes).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vafliniai krepšeliai
-
Amerikietiški vafliai
-
Jogurtiniai vafliai
-
Belgiški mieliniai vafliai
-
Įdaryti vafliai
-
Šokoladinės tūtelės
-
Vafliai
-
Naminiai vafliai
-
Vaflinis pyragas
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Vafliai
-
Vafliukai su kremu
-
Pertepti karameliai vafliai
-
Vafliai su mėlynėmis
-
Vafliai su spanguolėmis
-
Skanūs vafliai su įdaru
-
Sezaminis gardėsis
-
Riešutinis vaflių tortas
-
Sezamo gardumynas
Vafliai "Linkėjimai iš vaikystės"
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 25
-
Miltai, SPELTA,
400 gramų -
Sviestas,
250 gramų -
Cukrus,
250 gramų -
Pienas,
100 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakti su cukrumi.
Pridėti kambario temperatūros sviestą ir dar karta gerai išplakti.
Pridėti pieną. Vėl išplakti.Nedideliais kiekiais dėti miltus ir gerai maišyti, kol tešla taps vientisa.
Vaflinę gerai įkaitinti ir truputi sutepti aliejumi.
Po porą šaukštų dėti į vidurį ir, uždarius, kepti, kol gražiai paruduos (apie 2 minutes).
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai