
Tobulas mėsainis su jautienos maltiniu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | jautienos maltiniai (100 proc.) (BIOVELA) |
2 lapai | salotos (supjaustytos) |
4 arbatiniai šaukšteliai | majonezas |
1 arbatinis šaukštelis | padažas (garstyčių, grūdėtas) |
1 vienetas | svogūnai (žiedai (kepinti)) |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | agurkų (marinuoti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Biovela jautienos maltinius pakepame aliejuje.
2.
Svogūną supjaustome žiedais ir kepame aliejuje arba gruzdintuvėje kol pagels.
3.
Majonezą sumaišome su grūdėtomis garstyčiomis ir aptepame bandeles abi puseles.
4.
Tada sluoksniuojame- bandelė aptepta padažu, pjaustyta salota, Biovela jautienos mėsainis,kepinti svogūnai, marinuoto agurko griežinėlis, pomidoro griežinėlis ir vel bandelė.
5.
Paruostą mėsainį dedam į orkaitę. Kepam apie 5-6 min.
Skanaus
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Labai lengvai pagaminami pikantiški sumuštinukai
-
Skrebučiai
-
Sumuštinukai per 5 minutes
-
Sūrio užkandis su totorišku padažu
-
Kepti sumuštiniai su obuoliais
-
Tobulas mėsainis su maltiniu ir ananasais
-
Vegetariški sumuštiniai pusryčiams
-
Keptas sumuštinis
-
Pusryčių skrebučiai
-
Saldūs sumuštinukai prie arbatos
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
-
Kiaulienos mėsainis
-
Originalūs sumuštiniai
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Mėsainis su vištiena
-
Simo Jasaičio mėsainis
-
Kepti pievagrybiai ant skrudintos duonos
-
Karališki pusryčiai
-
Sumuštiniai su pievagrybiais
Tobulas mėsainis su jautienos maltiniu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautienos maltiniai (100 proc.), BIOVELA,
2 vienetai -
Salotos, supjaustytos,
2 lapai -
Majonezas,
4 arbatiniai šaukšteliai -
Padažas, garstyčių, grūdėtas,
1 arbatinis šaukštelis -
Svogūnai, žiedai (kepinti),
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Agurkai, marinuoti,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Biovela jautienos maltinius pakepame aliejuje.
Svogūną supjaustome žiedais ir kepame aliejuje arba gruzdintuvėje kol pagels.
Majonezą sumaišome su grūdėtomis garstyčiomis ir aptepame bandeles abi puseles.
Tada sluoksniuojame- bandelė aptepta padažu, pjaustyta salota, Biovela jautienos mėsainis,kepinti svogūnai, marinuoto agurko griežinėlis, pomidoro griežinėlis ir vel bandelė.
Paruostą mėsainį dedam į orkaitę. Kepam apie 5-6 min.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...