
Tobulas mėsainis su jautienos maltiniu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | jautienos maltiniai (100 proc.) (BIOVELA) |
2 lapai | salotos (supjaustytos) |
4 arbatiniai šaukšteliai | majonezas |
1 arbatinis šaukštelis | padažas (garstyčių, grūdėtas) |
1 vienetas | svogūnai (žiedai (kepinti)) |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | agurkų (marinuoti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Biovela jautienos maltinius pakepame aliejuje.
2.
Svogūną supjaustome žiedais ir kepame aliejuje arba gruzdintuvėje kol pagels.
3.
Majonezą sumaišome su grūdėtomis garstyčiomis ir aptepame bandeles abi puseles.
4.
Tada sluoksniuojame- bandelė aptepta padažu, pjaustyta salota, Biovela jautienos mėsainis,kepinti svogūnai, marinuoto agurko griežinėlis, pomidoro griežinėlis ir vel bandelė.
5.
Paruostą mėsainį dedam į orkaitę. Kepam apie 5-6 min.
Skanaus
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vegetariški sumuštiniai pusryčiams
-
Kepti sumuštiniai su varške ir bazilikais
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Karšti sumuštiniai su krevetėmis
-
Saldūs sumuštinukai prie arbatos
-
Šefo Luko mėsainis
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Roterdamo riekelės
-
Keptos batono riekelės su medumi
-
VILIUKO sumuštiniai
-
Kepti sumuštiniai su sūriu, kiaušiniu ir česnaku
-
Tobulas burgeris
-
Sumuštiniai su pievagrybiais
-
Festivalio sumuštinis
-
Karališki pusryčiai
-
Šilti sumuštiniai
-
Karšti sumuštiniai
-
Tobulas mėsainis su maltiniu ir ananasais
-
Burgeris and laužo
-
Sūrio užkandis su totorišku padažu
Tobulas mėsainis su jautienos maltiniu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautienos maltiniai (100 proc.), BIOVELA,
2 vienetai -
Salotos, supjaustytos,
2 lapai -
Majonezas,
4 arbatiniai šaukšteliai -
Padažas, garstyčių, grūdėtas,
1 arbatinis šaukštelis -
Svogūnai, žiedai (kepinti),
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Agurkai, marinuoti,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Biovela jautienos maltinius pakepame aliejuje.
Svogūną supjaustome žiedais ir kepame aliejuje arba gruzdintuvėje kol pagels.
Majonezą sumaišome su grūdėtomis garstyčiomis ir aptepame bandeles abi puseles.
Tada sluoksniuojame- bandelė aptepta padažu, pjaustyta salota, Biovela jautienos mėsainis,kepinti svogūnai, marinuoto agurko griežinėlis, pomidoro griežinėlis ir vel bandelė.
Paruostą mėsainį dedam į orkaitę. Kepam apie 5-6 min.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...