Rudens salotos "Ryškumėlis"
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai morkos
6 skiltelės česnakas
3 valgomieji šaukštai grybai (marinuoti)
šiek tiek majonezas
šiek tiek prieskoniai
150 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Morkas nuplauti, nuskusti ir sutarkuoti. Česnakus nulupti ir smulkiai sukapoti. Marinuotus grybus nuvarvinti. Sūrį supjaustyti kubeliais.
2.
Morkas, česnakus, sūrį ir grybus sudėti į dubenį, sumaišyti su majonezu. Pagardinti druska, pipirais, džiovintais bazilikais.
Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Rudens salotos "Ryškumėlis"

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Morkas nuplauti, nuskusti ir sutarkuoti. Česnakus nulupti ir smulkiai sukapoti. Marinuotus grybus nuvarvinti. Sūrį supjaustyti kubeliais.

  2. Morkas, česnakus, sūrį ir grybus sudėti į dubenį, sumaišyti su majonezu. Pagardinti druska, pipirais, džiovintais bazilikais.
    Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnė
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų