Saliero šaknų 0,5 kg nulupti ir sutarkuoti burokine tarka prieš pat panaudojimą
Obuolys rūgštus 1 nuluptas, išsėklintas supjaustytas žiuljenu
Druska ir šv. malti pipirai pagal skonį
Sumaišyti majonezą, garstyčias, citrinos sultis ir petražoles vidutinio dydžio dubenyje. Sudėti tarkuotą salierą ir obuolį, pasūdyti ir užmalti pipirų. Uždengti ir apie 1 val. atšaldyti šaldytuve. Pateikti apibarsčius smulkintomis petražolėmis.
Skanaus ir į sveikatą!
Arvydo salierų šaknų salotos
INGREDIENTAI:
| 50 mililitrų | majonezas |
| 2 valgomieji šaukštai | garstyčios (Dijon (dižon)) |
| 1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys (šviežios) |
| 2 valgomieji šaukštai | petražolės (smulkintos) |
| 0.5 kilogramo | salierai (šaknų) |
| 1 vienetas | obuoliai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mišrainė valgomam krepšelyje
-
Salierų salotos
-
Lietuviškos salotos
-
Ryžių su slyvomis mišrainė
-
Karštos bulvių salotos
-
Kepti baklažanai
-
Silkė su majonezu ir porais
-
Bulvių salotos
-
Obuolių ir kopūstų salotos
-
Sluoksniuota vištienos mišrainė
-
Obuolio ir moliūgo salotos
-
Rūkytos vištienos ir daržovių mišrainė
-
Burokėlių ir paprikų mišrainė
-
Daržovių salotos su Mozarella sūriu
-
Gaiviosios morkų salotos
-
Mišrainė su citrinos sultimis
-
Varnalėšos lapų salotos
-
Vynuogių ir migdolų salotos
-
Krabų mišrainė su šparagais
-
Milano salotos su rūkyta žuvimi
Arvydo salierų šaknų salotos
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Majonezas,
50 mililitrų -
Garstyčios, Dijon (dižon),
2 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys, šviežios,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės, smulkintos,
2 valgomieji šaukštai -
Salierai, šaknų,
0.5 kilogramo -
Obuoliai,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Saliero šaknų 0,5 kg nulupti ir sutarkuoti burokine tarka prieš pat panaudojimą
Obuolys rūgštus 1 nuluptas, išsėklintas supjaustytas žiuljenu
Druska ir šv. malti pipirai pagal skonį
Sumaišyti majonezą, garstyčias, citrinos sultis ir petražoles vidutinio dydžio dubenyje. Sudėti tarkuotą salierą ir obuolį, pasūdyti ir užmalti pipirų. Uždengti ir apie 1 val. atšaldyti šaldytuve. Pateikti apibarsčius smulkintomis petražolėmis.
Skanaus ir į sveikatą!
Reklama:
Komentarai (7)
-
akse
2011-03-14 20:07
geras,bandziau skanu.
-
akse
2011-03-14 20:04
Iskojau butent salotu is salieru, sitas jau dariau ir tikrai patiko.Gal yra ko naujesnio ir skanesnio?
-
Inga
2010-10-09 21:01
Labai, labai skanios salotos! %-) %-) :-*
-
ss
2010-05-28 22:00
Salierai tinka ir nesciosioms :super:
-
Arvydas Z
2010-05-28 02:22
Salierų žalios šaknys labai naudingos turintiems sanarių problemų
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
