Buroką nuplauti, nulupti nereikia. Gerai ištepti aliejumi, įsukti į foliją ir kepti 200 °C temo. įkaitintoje orkaitėje maždaug 1 valandą kol suminkštėja. Vėliau ataušinti, nulupti bei sutarkuoti. Kriaušę nulupti ir supjaustyti kubeliais (labai tiks "Konferencija").Lazdyno riešutus apskrudinti sausoje keptuvėje ir sukapoti.Mėtų lapelius susmulkinti (nepagailėkite! ). Viską sudėti į salotinę, užpilti aliejumi, pagardinti druska ir pipirais.
Skanaus :)
Burokėlių ir kriaušių salotos
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 1 | burokėliai |
| 1 | kriaušės |
| šiek tiek | lazdyno riešutai |
| šiek tiek | mėta |
| šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gaivios salotos
-
Greitos salotos
-
Avokadų salsa
-
Sveilkuolių salotos
-
Mango ir kopūsto salotos „Prieš miegą“
-
Paprastos makaronų salotos
-
Kiaulpienių lapų salotos
-
Burokėlių ir kopūstų salotos
-
Ispaniškos pomidorų salotos
-
Raudongūžių kopūstų salotos
-
Sveikos salotos
-
Pupelių daigų ir agurko salotos
-
Mišrainė iš žalių pomidorų
-
Graikiškos salotos (tikros)
-
Gaivi silkės mišrainė
-
Salotos iš brokolių su vištiena
-
Ananasinė mišrainė
-
Gaiviosios salotos
-
Avokadų ir krabų lazdelių salotos su padažu
-
Smaližių salotos
Burokėlių ir kriaušių salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Burokėliai,
1 -
Kriaušės,
1 - Lazdyno riešutai
- Mėta
- Alyvuogių aliejus
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Buroką nuplauti, nulupti nereikia. Gerai ištepti aliejumi, įsukti į foliją ir kepti 200 °C temo. įkaitintoje orkaitėje maždaug 1 valandą kol suminkštėja. Vėliau ataušinti, nulupti bei sutarkuoti. Kriaušę nulupti ir supjaustyti kubeliais (labai tiks "Konferencija").Lazdyno riešutus apskrudinti sausoje keptuvėje ir sukapoti.Mėtų lapelius susmulkinti (nepagailėkite! ). Viską sudėti į salotinę, užpilti aliejumi, pagardinti druska ir pipirais.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
