Buroką nuplauti, nulupti nereikia. Gerai ištepti aliejumi, įsukti į foliją ir kepti 200 °C temo. įkaitintoje orkaitėje maždaug 1 valandą kol suminkštėja. Vėliau ataušinti, nulupti bei sutarkuoti. Kriaušę nulupti ir supjaustyti kubeliais (labai tiks "Konferencija").Lazdyno riešutus apskrudinti sausoje keptuvėje ir sukapoti.Mėtų lapelius susmulkinti (nepagailėkite! ). Viską sudėti į salotinę, užpilti aliejumi, pagardinti druska ir pipirais.
Skanaus :)

Burokėlių ir kriaušių salotos
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 | burokėliai |
1 | kriaušės |
šiek tiek | lazdyno riešutai |
šiek tiek | mėta |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sveilkuolių salotos
-
Salotos "Atgaiva"
-
Kopūstų ir pomidorų mišrainė
-
Vasariškos daržovių salotos
-
Bertos salotos
-
Gaiviosios salotos
-
Salotos su alyvuogėmis
-
Gysločių lapų salotos
-
Iškylos salotos su krevetėmis
-
Vasariškos salotos
-
Sveikos tuno salotos
-
Cukinijų salotos su parmezanu
-
Salotos su vištiena
-
Salotos su varške ir pomidorais
-
Ikrų mišrainė su pingviniukais įdarytais maskaropnės sūrių
-
Salotos su slyvomis
-
Salotos su cukinijom ir kedro riešutais
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Pekino salotos
-
Norvegiškos salotos su jūros gėrybėmis
Burokėlių ir kriaušių salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Burokėliai,
1 -
Kriaušės,
1 - Lazdyno riešutai
- Mėta
- Alyvuogių aliejus
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Buroką nuplauti, nulupti nereikia. Gerai ištepti aliejumi, įsukti į foliją ir kepti 200 °C temo. įkaitintoje orkaitėje maždaug 1 valandą kol suminkštėja. Vėliau ataušinti, nulupti bei sutarkuoti. Kriaušę nulupti ir supjaustyti kubeliais (labai tiks "Konferencija").Lazdyno riešutus apskrudinti sausoje keptuvėje ir sukapoti.Mėtų lapelius susmulkinti (nepagailėkite! ). Viską sudėti į salotinę, užpilti aliejumi, pagardinti druska ir pipirais.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...