| 200 gramų | lašiša (filė, sūdyta) |
| 3 vienetai | bulvių (virtos) |
| 3 vienetai | morkos (virtos) |
| 2 vienetai | burokėliai |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | majonezas |
| šiek tiek | aliejaus |
1. Smulkiai supjaustyta lašiša. Truputį apšlakstyti aliejumi.
2. Burokine tarka sutarkuotos bulvės + aptepam majonezu.
3. Burokine tarka sutarkuoti burokai + aptepam majonezu.
4. Burokine tarka sutarkuotos morkos + aptepam majonezu.
5. Burokine tarka sutarkuoti kiaušiniai + keli lašai majonezo
Visus produktus paruošti atskirai, sutarkuoti/supjaustyti ir sudėti į atskiras lėkštes. Sluoksnius (kol dar be majonezo) galima atsargiai prispausti ranka, kad paviršius būtų plokščias. Tada vėliau lengviau bus supjaustyti patiekalą ir pateikti.
Pagamintą „tortą“ palaikyti bent porą valandų šaldytuve.
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su kalakuto krūtinėle
-
Paprastos raugintų kopūstų salotos
-
Silkės tortas
-
Širdžių salotos
-
Makaronų salotos
-
Pekino salotos
-
Baltos salotos su dešra
-
Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu
-
Silkė su burokėliais ir žirneliais
-
Krevečių salotos su padažu
-
Salotos su alyvuogėmis
-
Vilniaus pianinas
-
Žiedinių kopūstų salotos su riešutais
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
-
Bulvių salotos su kopūstais
-
„Sužadėtinių“ salotos
-
Agurkų salotos iš Kinijos
-
Dilgėlių salotos su kiaušiniu
-
Gelteklių salotos
Lašiša pataluose
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Lašiša, filė, sūdyta,
200 gramų -
Bulvės, virtos,
3 vienetai -
Morkos, virtos,
3 vienetai -
Burokėliai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Majonezas
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Svarbiausias momentas – sluoksnių eiliškumas!!!
1. Smulkiai supjaustyta lašiša. Truputį apšlakstyti aliejumi.
2. Burokine tarka sutarkuotos bulvės + aptepam majonezu.
3. Burokine tarka sutarkuoti burokai + aptepam majonezu.
4. Burokine tarka sutarkuotos morkos + aptepam majonezu.
5. Burokine tarka sutarkuoti kiaušiniai + keli lašai majonezo
Visus produktus paruošti atskirai, sutarkuoti/supjaustyti ir sudėti į atskiras lėkštes. Sluoksnius (kol dar be majonezo) galima atsargiai prispausti ranka, kad paviršius būtų plokščias. Tada vėliau lengviau bus supjaustyti patiekalą ir pateikti.
Pagamintą „tortą“ palaikyti bent porą valandų šaldytuve.
Skanaus :)
Komentarai (8)
-
paulius
2010-05-22 18:50
na ne ziauriai skaniai atrodo... :ne: :fuu:
-
lina
2010-04-16 23:27
taip, nuskilo ir mums skaitytojams, kad p.Margarita pasidalina savo receptais. taip pat labai dekinga visiems cia idejusiems savo receptus, nemazai jau esu isbandziusi, ir nei vienu nenusivyliau, o svarbiausia nauji receptai man padeda "suzibeti" virtuveje :ok:
-
Margarita iš Klaipėdos
2010-04-12 22:09
:taip: ;-)
-
heraklis
2010-04-12 22:03
Margaritos vyrui nuskilo, kad turi tokia zmona. Vis ka naujo sugalvoja skanaus. Pavydziu..
-
Margarita iš Klaipėdos
2010-04-10 20:17
ačiu :-)
-
Linksmute
2010-04-09 17:15
BRAVO ! :bravo:
