Cukiniją supjaustyti labai plonais griežinėliais (naudoti bulvių skustuką). Cukinijų griežinėlius, gražgarstes ir sūrį sudėti į dubenį. Pilti alyvuogių aliejaus, citrinos sulčių ir pagardinti salotas druska bei pipirais.
Skanaus.
Cukinijų salotos su parmezanu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 valgomasis šaukštas | cukinija (jauna) |
| 2 saujos | gražgarstės |
| šiek tiek | druska (jūros) |
| šiek tiek | pipirai (šviežiai malti) |
| 4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| 2 valgomieji šaukštai | sūris (parmezano, tarkuotas) |
| 1.5 valgomojo šaukšto | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raktažolių salotos
-
Avokadų ir krabų lazdelių salotos su padažu
-
Vegetariškos salotos
-
Rasakilos lapų salotos
-
Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
-
Obuolių ir kopūstų salotos
-
Traškios salotos
-
Salotos su vištiena
-
Salotos „Vitaminas“
-
Krevečių salotos su padažu
-
Pankolių salotos
-
Paprastos, bet skanios salotos
-
Gaiviosios brokolio salotos
-
Daržovių salotos su skrebučiais
-
Avokadų salotos su kiaušiniais
-
Margaritos burokėlių salotos
-
Obuolių ir salierų salotos
-
Salotos "Atgaiva"
-
Maistingos ir vasariškos salotos
-
Arbūzas
Cukinijų salotos su parmezanu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Cukinija, jauna,
1 valgomasis šaukštas -
Gražgarstės,
2 saujos - Druska, jūros
- Pipirai, šviežiai malti
-
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Sūris, parmezano, tarkuotas,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
1.5 valgomojo šaukšto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukiniją supjaustyti labai plonais griežinėliais (naudoti bulvių skustuką). Cukinijų griežinėlius, gražgarstes ir sūrį sudėti į dubenį. Pilti alyvuogių aliejaus, citrinos sulčių ir pagardinti salotas druska bei pipirais.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (4)
-
ilona
2015-12-27 10:09
Reikės pasidaryti naujų metų sutikimo šventės proga, manau turėtų tikt prie keptos žasytės ir antytės.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
