
Kiniškos salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | aitriosios paprikos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | sojos padažas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | imbieras |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
šiek tiek | citrinų sultys |
1 vienetas | agurkų |
1 vienetas | morkos |
100 gramų | kininis kopūstas |
50 gramų | kiauliena |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Agurką supjaustykite kubeliais. Morką sutarkuokite juostelėmis. Kopūstą supjaustykite juostelėmis. Kiaulieną supjaustykite kubeliais. Česnaką susmulkinkite. Čili pipirą supjaustykite. Viską sumaišykite, užpilkite aliejaus, sojos padažo, sukraus, įberkite šiek tiek smulkinto imbiero, užpilkite citrinos sulčių, pasūdykite, įdėkite prieskonių pagal skonį, sumaišykite ir valgykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įvairių daržovių salotos
-
Vištienos salotos su kriaušėmis
-
Raugintų kopūstų salotos
-
Paprastos, bet skanios salotos
-
Lengva mišrainė
-
Slovakiškos morkų salotos su vaisiais
-
Skaniausia mišrainė
-
Skaniosios tuno salotos
-
Kopūstų ir pomidorų mišrainė
-
Cukinijų salotos su parmezanu
-
Ridikų salotos
-
Morkų salotos
-
Brokolių salotos
-
Greitos salotos
-
Salotos „Antikvaras“
-
Porų mišrainė su obuoliais
-
Klasikinės graikiškos salotos
-
Pekino kopūstų salotos - tradiciškai
-
Margaritos raugintų kopūstų salotos
-
Kriaušių ir cukinijos salotos
Kiniškos salotos
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aitrioji paprika,
1 vienetas - Druska
- Prieskoniai
- Sojos padažas
- Cukrus
- Imbieras
-
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas - Citrinų sultys
-
Agurkai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Kininis kopūstas,
100 gramų -
Kiauliena,
50 gramų - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurką supjaustykite kubeliais. Morką sutarkuokite juostelėmis. Kopūstą supjaustykite juostelėmis. Kiaulieną supjaustykite kubeliais. Česnaką susmulkinkite. Čili pipirą supjaustykite. Viską sumaišykite, užpilkite aliejaus, sojos padažo, sukraus, įberkite šiek tiek smulkinto imbiero, užpilkite citrinos sulčių, pasūdykite, įdėkite prieskonių pagal skonį, sumaišykite ir valgykite.
Reklama:
Komentarai (11)
-
lili
2010-03-29 13:20
:super2: :super:
-
Iveta
2009-08-04 23:01
O kokiu jus prieskonius dedat? Nes ju labai daug rusiu yra
-
Agne
2009-06-19 19:52
Labai,skanu :-) Man irgi patinka kinu virtuve. :-p
-
neringa
2009-03-02 18:20
labai skanios salotos dievinu jas taipat ir kinu virtuve ;-) :super:
-
Mariui
2008-10-14 17:12
Kokia nori tik ne zalia :)
-
Marius
2008-10-14 12:00
O kialiena kokia, rukyta, virta ar kepta? Nes gali pagalvoti jog zalia:)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...