
Jūros lydekos užkandėlė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | jūros lydeka (be galvų) |
5 vienetai | svogūnai |
6 vienetai | morkos |
šiek tiek | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Žuvį nuplauname nuvalome žvynus, dedame į verdantį vandenį, gerai pasūdome.Išsvirtą žuvį atskiriame nuo jos kaulų ir rankomis išsluoksniuojame (odelės nededu gadina vaizdą). Sutarkuojame morkas burokine tarka ir išverdame, joms išvirus nupilame vandenį. Svogūnus supjaustome ir aliejuje pakepiname iki auksinės spalvos. Imame permatomą salotinę ir sluoksniuojame: žuvis, kepinti svogūnai, virtos morkos, majonezu užklojame ir vėl žuvis,svogūnai, morkos, majonezas ir t.t.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių salotos
-
Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
-
Salotos "Kačiukai"
-
Liežuvio salotos
-
Bulvių salotos
-
ZIGMO silkės salotos su burokėliais, pupelėmis ir putpelių kiaušiniais
-
Raudonikių salotos su daržovėmis
-
Kalmarų salotos su grybais
-
Sočios salotos su vištiena, ryžiais ir daržovėmis
-
Makaronai su papaja
-
Salotos su varške ir pomidorais
-
Krevečių ir makaronų salotos
-
Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
-
Morkų - agurkų salotos
-
Salotos su jautiena
-
Silkių salotos su grybais ir daržovėmis
-
Daržovių salotos su graikiniais riešutais ir sūriu
-
Žirnelių salotos su kumpiu
-
Baravykų salotos su padažu
-
Fantastiškos salotos
Jūros lydekos užkandėlė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jūros lydeka, be galvų,
1 kilogramas -
Svogūnai,
5 vienetai -
Morkos,
6 vienetai - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį nuplauname nuvalome žvynus, dedame į verdantį vandenį, gerai pasūdome.Išsvirtą žuvį atskiriame nuo jos kaulų ir rankomis išsluoksniuojame (odelės nededu gadina vaizdą). Sutarkuojame morkas burokine tarka ir išverdame, joms išvirus nupilame vandenį. Svogūnus supjaustome ir aliejuje pakepiname iki auksinės spalvos. Imame permatomą salotinę ir sluoksniuojame: žuvis, kepinti svogūnai, virtos morkos, majonezu užklojame ir vėl žuvis,svogūnai, morkos, majonezas ir t.t.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...