
Jūros lydekos užkandėlė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | jūros lydeka (be galvų) |
5 vienetai | svogūnai |
6 vienetai | morkos |
šiek tiek | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Žuvį nuplauname nuvalome žvynus, dedame į verdantį vandenį, gerai pasūdome.Išsvirtą žuvį atskiriame nuo jos kaulų ir rankomis išsluoksniuojame (odelės nededu gadina vaizdą). Sutarkuojame morkas burokine tarka ir išverdame, joms išvirus nupilame vandenį. Svogūnus supjaustome ir aliejuje pakepiname iki auksinės spalvos. Imame permatomą salotinę ir sluoksniuojame: žuvis, kepinti svogūnai, virtos morkos, majonezu užklojame ir vėl žuvis,svogūnai, morkos, majonezas ir t.t.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybų salotos su bulvėmis
-
Ryžių salotų gaminimas
-
Perlinių kruopų mišrainė
-
Burokėlių mišrainė su džiovintomis slyvomis
-
Krabų salotos
-
Kumpio salotos su ananasais
-
Baravykų salotos "Margos" su majonezu
-
Makaronų ir kumpelio mišrainė
-
Salotos su vištiena
-
Kopūstų ir pomidorų mišrainė
-
Silkės, bulvių ir kiaušinių salotos
-
ZIGMO silkės salotos su burokėliais, pupelėmis ir putpelių kiaušiniais
-
Jautienos mišrainė
-
Mišrainė "Kalėdinis vainikas''
-
Apsnigtos salotos su silke, sūriu, daržovėmis ir razinomis
-
Sočios salotos
-
Baravykų salotos
-
Morkų - agurkų salotos
-
Šparaginių pupelių salotos
-
Tunų salotos
Jūros lydekos užkandėlė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jūros lydeka, be galvų,
1 kilogramas -
Svogūnai,
5 vienetai -
Morkos,
6 vienetai - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį nuplauname nuvalome žvynus, dedame į verdantį vandenį, gerai pasūdome.Išsvirtą žuvį atskiriame nuo jos kaulų ir rankomis išsluoksniuojame (odelės nededu gadina vaizdą). Sutarkuojame morkas burokine tarka ir išverdame, joms išvirus nupilame vandenį. Svogūnus supjaustome ir aliejuje pakepiname iki auksinės spalvos. Imame permatomą salotinę ir sluoksniuojame: žuvis, kepinti svogūnai, virtos morkos, majonezu užklojame ir vėl žuvis,svogūnai, morkos, majonezas ir t.t.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...