0.3 stiklinės | bazilikas (lapai, pjaustyti) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | acto (balto vyno) |
1 vienetas | batonas (ilgas, prancūziškas) |
170 gramų | mocarela sūris (plonai supjaustytas) |
170 gramų | jautiena (rukyta, pjaustyta) |
2 vienetai | pomidorai (plaustyti riekelėmis) |
0.2 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai |
Perpjaukite batoną pusiau išilgai. Šaukšto pagalba išgremžkite apatinę batono pusę, palikdami 1 cm storio dugną. Į įdubą įdėkite pusę sūrio, visą jautieną ir visus pomidorus. Ant viršaus supilkite baziliko mišinį; pabarstykite pipirais. Ant viršaus sudėkite likusį sūrį ir viršutinę batono pusę. Suvyniokite į foliją. Pervežkite šaldiklyje.
Įkaitinkite virš laužo ar nedengtame grilyje vidutinėje temperatūroje 20-25 minučių arba kol įkais, apversdami kas 5 minutės. Patiekdami supjaustykite į keturias arba šešias dalis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Nerealus mėsainis su maltiniu
- Tobulas burgeris
- VILIUKO sumuštiniai
- Kepti pievagrybiai ant skrudintos duonos
- Šefo Luko mėsainis
- Karšti sumuštiniai su krevetėmis
- Sūrainiai "Sūrskiai"
- Picos - ricos
- Tomo sveikuoliškas burgeris
- Pikantiški sumuštiniai
- Karališki pusryčiai
- Burgeris
- Gardūs dešrainiai
- Sumuštiniai su sūriu
- Burgeris and laužo
- Vegetariški sumuštiniai
- Sumuštiniai su kiaušiniu
- Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
- Slovakiški sumuštinukai
- Simo Jasaičio mėsainis
Ilgas sumuštinis
- Paruošimo laikas:
-
Bazilikas, lapai, pjaustyti,
1/3 stiklinės -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Actas, balto vyno,
1 valgomasis šaukštas -
Batonas, ilgas, prancūziškas,
1 vienetas -
Mocarela sūris, plonai supjaustytas,
170 gramų -
Jautiena, rukyta, pjaustyta,
170 gramų -
Pomidorai, plaustyti riekelėmis,
2 vienetai -
Juodieji pipirai,
1/5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nedideliame dubenyje sumaišykite baziliką, aliejų ir actą; atidėkite.
Perpjaukite batoną pusiau išilgai. Šaukšto pagalba išgremžkite apatinę batono pusę, palikdami 1 cm storio dugną. Į įdubą įdėkite pusę sūrio, visą jautieną ir visus pomidorus. Ant viršaus supilkite baziliko mišinį; pabarstykite pipirais. Ant viršaus sudėkite likusį sūrį ir viršutinę batono pusę. Suvyniokite į foliją. Pervežkite šaldiklyje.
Įkaitinkite virš laužo ar nedengtame grilyje vidutinėje temperatūroje 20-25 minučių arba kol įkais, apversdami kas 5 minutės. Patiekdami supjaustykite į keturias arba šešias dalis.
Komentarai (2)
-
Brone
2015-11-19 15:17
Skanu paedziau su suniukais skaniai kartu