Nuo juodos duonos riekių nupjaukite plutelę ir duonos minkštimą supjaustykite kubeliais. Juos pakepkite su aliejumi. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepkite su aliejumi.
Virtas pupeles, duonos kubelius, grybus ir svogūną sumaišykite. Paskaninkite druska. Salotas patiekite užpiltas majonezu, bet nesumaišytas. Puoškite petražolėmis.

Grybai su kepta duona ir pupelėmis
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | pupelės (virtos) |
5 vienetai | duona (riekelės) |
200 gramų | grybai (kepti) |
1 vienetas | svogūnai |
100 gramų | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žirnelių salotos su dešra
-
Japoniškos salotos
-
Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
-
Burokėlių ir kopūstų salotos
-
Šilta mišrainė
-
Silkutė su morkomis ir pievagrybiais
-
Burokėlių mišrainė
-
Salotos su menkėmis
-
Žuvies salotos
-
Ryžių makaronų ir daržovių salotos
-
Bulvių mišrainė
-
Duonos ir pupelių mišrainė
-
Virtų pupų mišrainė
-
Marinuotų agurkų salotos
-
Angliškos salotos
-
Krevečių salotos su kriaušėmis
-
Salotos su pievagrybiais
-
Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
-
Burokėlių ir krabų lazdelių mišrainė
-
Pomidorų ir žiedinių kopūstų salotos
Grybai su kepta duona ir pupelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pupelės, virtos,
2 stiklinės -
Duona, riekelės,
5 vienetai -
Grybai, kepti,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Majonezas,
100 gramų - Druska
- Aliejus
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuo juodos duonos riekių nupjaukite plutelę ir duonos minkštimą supjaustykite kubeliais. Juos pakepkite su aliejumi. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepkite su aliejumi.
Virtas pupeles, duonos kubelius, grybus ir svogūną sumaišykite. Paskaninkite druska. Salotas patiekite užpiltas majonezu, bet nesumaišytas. Puoškite petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Marmaledas
2009-09-13 09:32
:bloga: %-) :bloga: %-) :bloga: %-) :bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...