Nuo juodos duonos riekių nupjaukite plutelę ir duonos minkštimą supjaustykite kubeliais. Juos pakepkite su aliejumi. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepkite su aliejumi.
Virtas pupeles, duonos kubelius, grybus ir svogūną sumaišykite. Paskaninkite druska. Salotas patiekite užpiltas majonezu, bet nesumaišytas. Puoškite petražolėmis.

Grybai su kepta duona ir pupelėmis
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | pupelės (virtos) |
5 vienetai | duona (riekelės) |
200 gramų | grybai (kepti) |
1 vienetas | svogūnai |
100 gramų | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mišrainė "Mirgu-marga"
-
Salotos su pievagrybiais
-
Bajoriškos salotos
-
Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
-
Burokėliai su spanguolėmis
-
Vištienos salotos su vynuogėmis
-
Mišrainė „Žiemą skrodžia žaluma“
-
Burokėlių salotos su grybais
-
Sluoksniuota mišrainė "Baltasis pianinas"
-
Velykinės salotos "Saulė"
-
Salotos drebučiuose
-
Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
-
Azijos salotos
-
Sočios salotos
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Pikantiškos baravykų salotos
-
Rūkytos menkės salotos
-
Vištienos salotos su vynuogėmis
-
Mišrainė su žiediniu kopūstu
-
Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
Grybai su kepta duona ir pupelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pupelės, virtos,
2 stiklinės -
Duona, riekelės,
5 vienetai -
Grybai, kepti,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Majonezas,
100 gramų - Druska
- Aliejus
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuo juodos duonos riekių nupjaukite plutelę ir duonos minkštimą supjaustykite kubeliais. Juos pakepkite su aliejumi. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepkite su aliejumi.
Virtas pupeles, duonos kubelius, grybus ir svogūną sumaišykite. Paskaninkite druska. Salotas patiekite užpiltas majonezu, bet nesumaišytas. Puoškite petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Marmaledas
2009-09-13 09:32
:bloga: %-) :bloga: %-) :bloga: %-) :bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...