Nuo juodos duonos riekių nupjaukite plutelę ir duonos minkštimą supjaustykite kubeliais. Juos pakepkite su aliejumi. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepkite su aliejumi.
Virtas pupeles, duonos kubelius, grybus ir svogūną sumaišykite. Paskaninkite druska. Salotas patiekite užpiltas majonezu, bet nesumaišytas. Puoškite petražolėmis.
Grybai su kepta duona ir pupelėmis
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
| 2 stiklinės | pupelės (virtos) |
| 5 vienetai | duona (riekelės) |
| 200 gramų | grybai (kepti) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 100 gramų | majonezas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | aliejaus |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Salotos su tunu
-
Salotos su rūkyta žuvimi
-
Tunų ir kukurūzų salotos
-
Rūkytos menkės salotos
-
Velykinės salotos "Saulė"
-
Tuno salotos stiklinėse
-
Sočios salotos su vištiena, ryžiais ir daržovėmis
-
Makaronų salotos su graikiškais riešutais
-
Sočioji mišrainė
-
Senovinės kaimiškos agurkų salotos
-
Mėsos mišrainė
-
Salotos su liežuviu
-
Kalmarų ir graikinių riešutų salotos
-
Sūdytų ar marinuotų grybų salotos
-
Dešros salotos
-
Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
-
Avokadų salotos
-
Kumpio su sūriu salotos
-
Salotos su liežuviu
Grybai su kepta duona ir pupelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pupelės, virtos,
2 stiklinės -
Duona, riekelės,
5 vienetai -
Grybai, kepti,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Majonezas,
100 gramų - Druska
- Aliejus
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuo juodos duonos riekių nupjaukite plutelę ir duonos minkštimą supjaustykite kubeliais. Juos pakepkite su aliejumi. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepkite su aliejumi.
Virtas pupeles, duonos kubelius, grybus ir svogūną sumaišykite. Paskaninkite druska. Salotas patiekite užpiltas majonezu, bet nesumaišytas. Puoškite petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Marmaledas
2009-09-13 09:32
:bloga: %-) :bloga: %-) :bloga: %-) :bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
