Aštuonkojo salotos su šparaginėmis pupelėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 1 vienetas | aštuonkojo ((konservuotas)) |
| 150 gramų | šparaginės pupelės ((supjaustytos) apie) |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 0.5 vieneto | paprika (arba pomidoras ) |
| 100 gramų | poras ((baltoji dalis, galima ir svogūno) apie) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | alyvuogių aliejaus (kepimui) |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | padažas (Ajvar ar kitoks (aštrus)) |
| šiek tiek | pipirai (juodi) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Aštuonkojo konservų gabaliukus nuvalyti ir labai nesusmulkinti. Česnako skilteles susmulkinti. Porą - smulkinti pusžiedžiais ar smulkiau.
2.
Šparagines pupeles (naudoju apvirtas, šaldytas, paruoštas iš rudens) atšildyti, perplauti vandeniu, nuvarvinti. Papriką smulkinti gabaliukais ar juostelėmis, galima vietoje paprikos dėti pomidoriukus vyšninius ar kitus.
3.
Keptuvėje įkaitinti alyvuogių aliejų ir jame apkepti česnaką, berti šparagines pupeles, porą, viską pakepti. Pabaigoje sudėti smulkintą aštuokojį, barstyti pipirais, druska. Gardinti padažu, skanaus!!!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gomaae špinatų salotos
-
Žalioji kiaušinienė
-
Silkių salotos su grybais ir daržovėmis
-
Silkė su paprika ir majonezu
-
Aštrios morkų salotos
-
Daržovių salotos su Mozarella sūriu
-
Porų salotos
-
Kopūstų salotos
-
Žiemos salotos
-
Sveikos salotos
-
Šviežių grybų salotos
-
Dilgėlių salotos su kiaušiniu
-
Žiedinių kopūstų salotos
-
Salotos su tunu
-
Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
-
Raudongūžių kopūstų salotos
-
Ridikų salotos
-
Aštuonkojo salotos su šparaginėmis pupelėmis
-
Salierų salotos su obuoliais
-
Morkos su garstyčiomis
Aštuonkojo salotos su šparaginėmis pupelėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Aštuonkojis, (konservuotas),
1 vienetas -
Šparaginės pupelės, (supjaustytos) apie,
150 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Paprika, arba pomidoras ,
0.5 vieneto -
Poras, (baltoji dalis, galima ir svogūno) apie,
100 gramų - Druska
- Alyvuogių aliejus, kepimui
-
Padažas, Ajvar ar kitoks (aštrus),
2 arbatiniai šaukšteliai - Pipirai, juodi
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aštuonkojo konservų gabaliukus nuvalyti ir labai nesusmulkinti. Česnako skilteles susmulkinti. Porą - smulkinti pusžiedžiais ar smulkiau.
Šparagines pupeles (naudoju apvirtas, šaldytas, paruoštas iš rudens) atšildyti, perplauti vandeniu, nuvarvinti. Papriką smulkinti gabaliukais ar juostelėmis, galima vietoje paprikos dėti pomidoriukus vyšninius ar kitus.
Keptuvėje įkaitinti alyvuogių aliejų ir jame apkepti česnaką, berti šparagines pupeles, porą, viską pakepti. Pabaigoje sudėti smulkintą aštuokojį, barstyti pipirais, druska. Gardinti padažu, skanaus!!!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
