
Aštuonkojo salotos su šparaginėmis pupelėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas | aštuonkojo ((konservuotas)) |
150 gramų | šparaginės pupelės ((supjaustytos) apie) |
2 skiltelės | česnakas |
0.5 vieneto | paprika (arba pomidoras ) |
100 gramų | poras ((baltoji dalis, galima ir svogūno) apie) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus (kepimui) |
2 arbatiniai šaukšteliai | padažas (Ajvar ar kitoks (aštrus)) |
šiek tiek | pipirai (juodi) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Aštuonkojo konservų gabaliukus nuvalyti ir labai nesusmulkinti. Česnako skilteles susmulkinti. Porą - smulkinti pusžiedžiais ar smulkiau.
2.
Šparagines pupeles (naudoju apvirtas, šaldytas, paruoštas iš rudens) atšildyti, perplauti vandeniu, nuvarvinti. Papriką smulkinti gabaliukais ar juostelėmis, galima vietoje paprikos dėti pomidoriukus vyšninius ar kitus.
3.
Keptuvėje įkaitinti alyvuogių aliejų ir jame apkepti česnaką, berti šparagines pupeles, porą, viską pakepti. Pabaigoje sudėti smulkintą aštuokojį, barstyti pipirais, druska. Gardinti padažu, skanaus!!!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Raudongūžių kopūstų salotos su ankštiniais pipirais
-
Šprotų salotos
-
Morkos su garstyčiomis
-
Agurkų salotos amerikietiškai
-
Salotos "Vasaros prisiminimas"
-
Žuvies salotos su pomidorais
-
Žirnelių salotos su kumpiu
-
Grybų ir obuolių salotos
-
Silkės salotos
-
Sveikos salotos
-
Pupelių salotos
-
Žalioji kiaušinienė
-
Pipirnės salotos
-
Ropinės salotos
-
Aštrios morkų salotos
-
Burokėlių ir paprikų mišrainė
-
Vištienos salotos
-
Organizmą stiprinanti mišrainė
-
Aštuonkojo salotos su šparaginėmis pupelėmis
Aštuonkojo salotos su šparaginėmis pupelėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Aštuonkojis, (konservuotas),
1 vienetas -
Šparaginės pupelės, (supjaustytos) apie,
150 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Paprika, arba pomidoras ,
0.5 vieneto -
Poras, (baltoji dalis, galima ir svogūno) apie,
100 gramų - Druska
- Alyvuogių aliejus, kepimui
-
Padažas, Ajvar ar kitoks (aštrus),
2 arbatiniai šaukšteliai - Pipirai, juodi
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aštuonkojo konservų gabaliukus nuvalyti ir labai nesusmulkinti. Česnako skilteles susmulkinti. Porą - smulkinti pusžiedžiais ar smulkiau.
Šparagines pupeles (naudoju apvirtas, šaldytas, paruoštas iš rudens) atšildyti, perplauti vandeniu, nuvarvinti. Papriką smulkinti gabaliukais ar juostelėmis, galima vietoje paprikos dėti pomidoriukus vyšninius ar kitus.
Keptuvėje įkaitinti alyvuogių aliejų ir jame apkepti česnaką, berti šparagines pupeles, porą, viską pakepti. Pabaigoje sudėti smulkintą aštuokojį, barstyti pipirais, druska. Gardinti padažu, skanaus!!!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...