
Baltarusiška mišrainė
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
200 gramų | agurkų |
200 gramų | morkos |
200 gramų | svogūnai |
400 gramų | kepenėlės (kiaulės) |
400 gramų | grybai |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kepenis bei morkas išvirti. Svogūnus smulkiai supjaustyti ir apkepinti. Grybus stambiai supjaustyti ir irgi apkepinti. Kepenis, morkas bei agurkus supjaustyti plonomis juostelėmis. Viska sumaišyti, pridėti druskos, pipiru ir majonezo.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mišrainė su rūkyta dešra
-
Veršienos salotos
-
Žuvies salotos su pomidorais
-
Pomidorai ir krabų lazdelės
-
Pievagrybiai su svogūnais
-
Sūdytų ar marinuotų grybų salotos
-
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
-
Milano salotos su rūkyta žuvimi
-
Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
-
Silkės, bulvių ir kiaušinių salotos
-
Grybų salotos su daržovėmis
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Salotos su tunu
-
Salotos "Ananasas"
-
Mišrainė su vištiena ir grybais
-
Porų mišrainė su obuoliais
-
Salotėlės
-
Burokėlių mišrainė su silke
-
Linos makaronų mišrainė
-
Silkės tortas
Baltarusiška mišrainė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Agurkai,
200 gramų -
Morkos,
200 gramų -
Svogūnai,
200 gramų -
Kepenėlės, kiaulės,
400 gramų -
Grybai,
400 gramų - Majonezas
- Druska
- Pipirai
Gaminimo eiga:
Kepenis bei morkas išvirti. Svogūnus smulkiai supjaustyti ir apkepinti. Grybus stambiai supjaustyti ir irgi apkepinti. Kepenis, morkas bei agurkus supjaustyti plonomis juostelėmis. Viska sumaišyti, pridėti druskos, pipiru ir majonezo.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai