
Baltarusiška mišrainė
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
200 gramų | agurkų |
200 gramų | morkos |
200 gramų | svogūnai |
400 gramų | kepenėlės (kiaulės) |
400 gramų | grybai |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kepenis bei morkas išvirti. Svogūnus smulkiai supjaustyti ir apkepinti. Grybus stambiai supjaustyti ir irgi apkepinti. Kepenis, morkas bei agurkus supjaustyti plonomis juostelėmis. Viska sumaišyti, pridėti druskos, pipiru ir majonezo.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dešros salotos
-
Taškento salotos su majonezu
-
Sluoksniuotos salotos
-
Neapolio salotos
-
Ryžių salotos
-
Skani sūrio mišrainė
-
Grybų salotos su bulvėmis
-
Gennaro salotos (daržovių salotos su moliūgu)
-
Mišrainė valgomam krepšelyje
-
Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu
-
Krabų salotos
-
Rusiškos salotos
-
Salotos prie alaus
-
Kuskuso salotos
-
Burokėlių salotos su porais
-
Salotos "Kačiukai"
-
Rūkytos vištienos ir daržovių mišrainė
-
Rusiška mišrainė
-
Mišrainė "Naujametinis burbulas" su jautiena
-
Ryžių salotos su žuvimi
Baltarusiška mišrainė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Agurkai,
200 gramų -
Morkos,
200 gramų -
Svogūnai,
200 gramų -
Kepenėlės, kiaulės,
400 gramų -
Grybai,
400 gramų - Majonezas
- Druska
- Pipirai
Gaminimo eiga:
Kepenis bei morkas išvirti. Svogūnus smulkiai supjaustyti ir apkepinti. Grybus stambiai supjaustyti ir irgi apkepinti. Kepenis, morkas bei agurkus supjaustyti plonomis juostelėmis. Viska sumaišyti, pridėti druskos, pipiru ir majonezo.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai