padažui
3 šaukštai vilniaus majonezo
1 šaukštas garstyčių
1 šaukštas skysto medaus
pusės citrinos sulčių
3 šaukštai alyvuogių aliejaus,žiupsnelis citrinpipirių

Aisberg salotos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 gūželė | salotos (iceberg) |
1 vienetas | svogūnai (mėlynas) |
1 vienetas | agurkų |
5 vienetai | pomidorai (geriau vyšniniai) |
2 | sūris ("Džiugas", tarkuotas) |
1 | žemės riešutai (kepinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Salotą suplėšyti,svogūną supjaustyti pusžiedžiais,agurką šiaudeliais o pomidorus skiltelėmis.Užbarstyti sūrį.Užberti riešutus.
Padažui skirtus produktus sumaišyti,jei trūksta,dar įspausti citrinos sulčių,ir užpilti ant salotų,viską permaišom ir....skanaujam..salotos labai skanu su kepta vištiena.
Padažui skirtus produktus sumaišyti,jei trūksta,dar įspausti citrinos sulčių,ir užpilti ant salotų,viską permaišom ir....skanaujam..salotos labai skanu su kepta vištiena.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių salotos su kriaušėmis
-
Bertos salotos
-
Žaliosios salotos su actu ir aliejumi
-
Makaronų salotos su kumpiu
-
Trispalvės salotos
-
Salotos „Iš Amerikos“
-
Salotos su šparagais
-
Greitos salotos
-
Raudongūžių kopūstų salotos su obuoliais
-
Ispaniškos salotos
-
Aguročių salotos
-
Iškylos salotos su krevetėmis
-
Morkų, obuolių ir mango salotytės
-
Obuolių ir kopūstų salotos
-
Gaivios salotos
-
Plūdenos salotos
-
Kopūstų salotos su kukurūzais ir agurkais
-
Salierų salotos su obuoliais
-
Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
-
Klasikinės graikiškos salotos
Aisberg salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Salotos, iceberg,
1 gūželė -
Svogūnai, mėlynas,
1 vienetas -
Agurkai,
1 vienetas -
Pomidorai, geriau vyšniniai,
5 vienetai -
Sūris, "Džiugas", tarkuotas,
2 -
Žemės riešutai, kepinti,
1 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
padažui
3 šaukštai vilniaus majonezo
1 šaukštas garstyčių
1 šaukštas skysto medaus
pusės citrinos sulčių
3 šaukštai alyvuogių aliejaus,žiupsnelis citrinpipiriųSalotą suplėšyti,svogūną supjaustyti pusžiedžiais,agurką šiaudeliais o pomidorus skiltelėmis.Užbarstyti sūrį.Užberti riešutus.
Padažui skirtus produktus sumaišyti,jei trūksta,dar įspausti citrinos sulčių,ir užpilti ant salotų,viską permaišom ir....skanaujam..salotos labai skanu su kepta vištiena.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...