
Korėjietiškos morkos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | morkos |
80 mililitrų | saulėgrąžų aliejus (verdantis) |
30 gramų | obuolių actas |
10 gramų | svogūnai |
9 gramai | česnakas |
8 gramai | cukrus |
5 gramai | druska |
2 gramai | kalendra |
1 gramas | aitriosios paprikos miltelių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Morkas nuskusti ir sutarkuoti plonais šiaudeliais specialia tarka. Druską, cukrų, maltą aitriąją papriką ir maltą kalendrą sumaišyti. Šį mišinį gerai išmaišyti su morkomis. Česnakų skilteles išspausti, išmaišyti su obuolių actu ir morkomis.
2.
Saulėgrąžų aliejuje pakepinti pusę svogūno, kad aliejus įgautų gerą skonį, svogūną išmesti, verdančiu aliejumi užpilti morkas, jas greitai išmaišyti ir padėti į šaldytuvą.
3.
Morkos skaniausios, kai per naktį pastovi šaldytuve. Šių morkų galima pasigaminti ir didesnį kiekį, nes šaldytuve uždengtame inde jas galima laikyti 4-5 dienas. Patiekiant, galima užbarstyti smulkiai supjaustytų svogūnlaiškių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorų-agurkų salotos
-
Salotos "Vitaminų pliūpsnis"
-
Gaivios šviežių kopūstų ir obuolių salotos
-
Greitos salotos
-
Avokadų salotos su kiaušiniais
-
Salotos "Vynuogė" su kininiais kopūstais
-
Amerikietiškos kopūstų salotos
-
Kumpio su sūriu salotos
-
Avokadų salsa
-
Vaisinės salotos
-
Mišrainė su avokadu
-
Pomidorų ir žiedinių kopūstų salotos
-
Avokadų ir krabų lazdelių salotos su padažu
-
Gaivios arbūzo salotos
-
Žaliai geltonos salotos
-
Agurklės salotos
-
Gaivios salotos
-
Salotos „Drakono akis“
-
Tuno salotos
-
Žaliosios salotos su actu ir aliejumi
Korėjietiškos morkos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Morkos,
500 gramų -
Saulėgrąžų aliejus, verdantis,
80 mililitrų -
Obuolių actas,
30 gramų -
Svogūnai,
10 gramų -
Česnakas,
9 gramai -
Cukrus,
8 gramai -
Druska,
5 gramai -
Kalendra,
2 gramai -
Aitriosios paprikos milteliai,
1 gramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas nuskusti ir sutarkuoti plonais šiaudeliais specialia tarka. Druską, cukrų, maltą aitriąją papriką ir maltą kalendrą sumaišyti. Šį mišinį gerai išmaišyti su morkomis. Česnakų skilteles išspausti, išmaišyti su obuolių actu ir morkomis.
Saulėgrąžų aliejuje pakepinti pusę svogūno, kad aliejus įgautų gerą skonį, svogūną išmesti, verdančiu aliejumi užpilti morkas, jas greitai išmaišyti ir padėti į šaldytuvą.
Morkos skaniausios, kai per naktį pastovi šaldytuve. Šių morkų galima pasigaminti ir didesnį kiekį, nes šaldytuve uždengtame inde jas galima laikyti 4-5 dienas. Patiekiant, galima užbarstyti smulkiai supjaustytų svogūnlaiškių.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Rupintojelis
2015-10-26 14:58
Draugas gamino pagal ši receptą. Išėjo puikiai, tik nežinau kodėl, bet sušaudė jį Korėjoj už receptą.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...