
Korėjietiškos morkos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | morkos |
80 mililitrų | saulėgrąžų aliejus (verdantis) |
30 gramų | obuolių actas |
10 gramų | svogūnai |
9 gramai | česnakas |
8 gramai | cukrus |
5 gramai | druska |
2 gramai | kalendra |
1 gramas | aitriosios paprikos miltelių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Morkas nuskusti ir sutarkuoti plonais šiaudeliais specialia tarka. Druską, cukrų, maltą aitriąją papriką ir maltą kalendrą sumaišyti. Šį mišinį gerai išmaišyti su morkomis. Česnakų skilteles išspausti, išmaišyti su obuolių actu ir morkomis.
2.
Saulėgrąžų aliejuje pakepinti pusę svogūno, kad aliejus įgautų gerą skonį, svogūną išmesti, verdančiu aliejumi užpilti morkas, jas greitai išmaišyti ir padėti į šaldytuvą.
3.
Morkos skaniausios, kai per naktį pastovi šaldytuve. Šių morkų galima pasigaminti ir didesnį kiekį, nes šaldytuve uždengtame inde jas galima laikyti 4-5 dienas. Patiekiant, galima užbarstyti smulkiai supjaustytų svogūnlaiškių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisių salotos
-
Makaronų salotos su kumpiu
-
Salotos su slyvomis
-
Salotos ananase
-
Skaniosios salotos
-
Krevečių salotos su padažu
-
Salotos su keptais pankoliais
-
Morkos su garstyčiomis
-
Burokėlių ir kopūstų salotos
-
Cikorijos mišrainė
-
Sveikuolių salotos
-
Žirnelių - salierų salotos
-
Valentino salotos
-
Ikrų mišrainė su pingviniukais įdarytais maskaropnės sūrių
-
Pavasarinės salotos
-
Žaliai geltonos salotos
-
Sveikos salotos
-
Margaritos burokėlių salotos
-
Krevečių salotos su avokadu
-
Veršienos su granatais salotos
Korėjietiškos morkos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Morkos,
500 gramų -
Saulėgrąžų aliejus, verdantis,
80 mililitrų -
Obuolių actas,
30 gramų -
Svogūnai,
10 gramų -
Česnakas,
9 gramai -
Cukrus,
8 gramai -
Druska,
5 gramai -
Kalendra,
2 gramai -
Aitriosios paprikos milteliai,
1 gramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas nuskusti ir sutarkuoti plonais šiaudeliais specialia tarka. Druską, cukrų, maltą aitriąją papriką ir maltą kalendrą sumaišyti. Šį mišinį gerai išmaišyti su morkomis. Česnakų skilteles išspausti, išmaišyti su obuolių actu ir morkomis.
Saulėgrąžų aliejuje pakepinti pusę svogūno, kad aliejus įgautų gerą skonį, svogūną išmesti, verdančiu aliejumi užpilti morkas, jas greitai išmaišyti ir padėti į šaldytuvą.
Morkos skaniausios, kai per naktį pastovi šaldytuve. Šių morkų galima pasigaminti ir didesnį kiekį, nes šaldytuve uždengtame inde jas galima laikyti 4-5 dienas. Patiekiant, galima užbarstyti smulkiai supjaustytų svogūnlaiškių.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Rupintojelis
2015-10-26 14:58
Draugas gamino pagal ši receptą. Išėjo puikiai, tik nežinau kodėl, bet sušaudė jį Korėjoj už receptą.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...