Šaltalankių gaiva
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
600 mililitrų | šaltalankis |
600 mililitrų | vanduo |
270 gramų | „dansukker“ cukranendrių cukrus „demerara“ |
1 arbatinis šaukštelis | „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Užvirkite uogų, vandens, cukranendrių cukraus ir vanilinio cukraus mišinį.
2.
Retkarčiais pamaišydami, mišinį kaitinkite maždaug 10 minučių. Atsargiai nugriebkite putas.
3.
Gaivą nukoškite ir išpilstykite į švarius butelius. Laikykite vėsioje vietoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pomidorų sultys su česnaku
- Citrinų–pieno gėrimas
- Paskanintas mineralinis vanduo
- Šaltalankio sultys
- Kakava
- Slyvaičių ir mėtų gėrimas
- Vaistai nuo peršalimo
- Egzotiškos salotos su braškėmis
- Nealkoholinis „Glitveinas“
- Karštas šokoladas su romu
- Vynuogių gėrimas
- Šaltoji kmynų ir melisos arbata
- Šviežių morkyčių sultys
- Moliūgų sultys
- Svogūninis gėris nuo peršalimo
- Vasariškų sulčių asorti
- Baltarusiškas medus
- Apelsinų gaiva
- Pieno - braškų kokteilis
- Svarainių sirupas
Šaltalankių gaiva
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Šaltalankis,
600 mililitrų -
Vanduo,
600 mililitrų -
„Dansukker“ cukranendrių cukrus „Demerara“ ,
270 gramų -
„Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užvirkite uogų, vandens, cukranendrių cukraus ir vanilinio cukraus mišinį.
Retkarčiais pamaišydami, mišinį kaitinkite maždaug 10 minučių. Atsargiai nugriebkite putas.
Gaivą nukoškite ir išpilstykite į švarius butelius. Laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...