Nuplaukite ir nusausinkite salotas bei sudėkite jas į dubenį.
Sudėkite ridikėlius, agurką ir svogūną.
Pabarstykite mėlynojo sūrio gabalėliais.
Nedideliame inde sumaišykite druską, pipirus, garstyčias ir actą. Suplakite kartu su aliejumi salotoms.
Prieš pat patiekdami, vėl išmaišykite padažą ir užpilkite juo salotas.
Mėlynojo sūrio salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4 stiklinės | salotos |
100 gramų | ridikėliai (jauni, plonai pjaustyti) |
1 vienetas | agurkų (pjaustytas permatomis skiltelėmis) |
1 vienetas | svogūnai (plonai pjaustytas) |
112 gramų | sūris (mėlynasis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | garstyčios (milteliai) |
šiek tiek | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | acto (vyno) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus (salotoms) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vaisių salotos „Romeo“
- Gardžiosios vištienos salotos
- Šviežių kopūstų salotos su morkomis
- Avokadų salotos su kiaušiniais
- Salotos „Iš Amerikos“
- Salotos „Jūros troškinys“
- Morkų, obuolių ir mango salotytės
- Gaivios arbūzo salotos
- Gaivios morkų ir ridikėlių salotos
- Spalvingos makaronų salotos
- Salotos su varške ir pomidorais
- Kumpio su sūriu salotos
- Pomidorų ir dešrelių salotos
- Špinatų ir fetos sūrio salotos
- Įdaryti obuoliai
- Morkų salotos su agurkais
- Silkės salotos
- Ridikėlių, apelsino ir pomidoro salotos
- Rabarbarų salotos su agurkais
- Ropinės salotos
Mėlynojo sūrio salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salotos,
4 stiklinės -
Ridikėliai, jauni, plonai pjaustyti,
100 gramų -
Agurkai, pjaustytas permatomis skiltelėmis,
1 vienetas -
Svogūnai, plonai pjaustytas,
1 vienetas -
Sūris, mėlynasis,
112 gramų - Druska
- Kvapieji pipirai
- Garstyčios, milteliai
- Cukrus
-
Actas, vyno,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus, salotoms,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplaukite ir nusausinkite salotas bei sudėkite jas į dubenį.
Sudėkite ridikėlius, agurką ir svogūną.
Pabarstykite mėlynojo sūrio gabalėliais.
Nedideliame inde sumaišykite druską, pipirus, garstyčias ir actą. Suplakite kartu su aliejumi salotoms.
Prieš pat patiekdami, vėl išmaišykite padažą ir užpilkite juo salotas.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...