Obuolius nulupkite, perpjaukite pusiau, išskobkite sėklalizdžius ir supjaustykite šiaudeliais. Burokėlius nulupkite ir stambiai supjaustykite.
Spanguoles nuplaukite ir sutrinkite elektriniu plakikliu arba specialiu mediniu grūstuvėliu. Sukrėskite ant burokėlių ir obuolių ir išmaišykite. Pagardinkite cukrumi, pagal skonį pasūdykite.
Tiekdami kiekvieną salotų porciją apliekite šaukštu grietinės.
Patarimas. Salotos bus spalvingesnės papuošus neluptais žaliais obuoliais.
Burokėlių ir spanguolių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | burokėliai (virti) |
3 vienetai | obuoliai |
0.5 stiklinės | spanguolės (šviežios) |
100 gramų | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kopūstų salotos su pomidorais
- Skaniosios cukinijų salotos
- Daržovių salotos
- Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
- Cukinijų salotos su parmezanu
- Margaritos raugintų kopūstų salotos
- Gaivios cukinijų - agurkų salotos
- Pomidorų-agurkų salotos
- Salotos su sūrio lazdelėmis
- Sūrio salotos su garstyčiomis
- Salotos su mandarinais ir riešutais
- Iškylos salotos su avinžirniais
- Salotos „Iš Amerikos“
- Salierų salotos su raugintais agurkais
- Greitos salotos
- Gaiviosios morkų salotos
- Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
- Morkų salotos vaikučiams
- Petražolių ir parmezano sūrio salotos
- Obuolio ir moliūgo salotos
Burokėlių ir spanguolių salotos
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai, virti,
400 gramų -
Obuoliai,
3 vienetai -
Spanguolės, šviežios,
0.5 stiklinės -
Grietinė,
100 gramų - Druska
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupkite, perpjaukite pusiau, išskobkite sėklalizdžius ir supjaustykite šiaudeliais. Burokėlius nulupkite ir stambiai supjaustykite.
Spanguoles nuplaukite ir sutrinkite elektriniu plakikliu arba specialiu mediniu grūstuvėliu. Sukrėskite ant burokėlių ir obuolių ir išmaišykite. Pagardinkite cukrumi, pagal skonį pasūdykite.
Tiekdami kiekvieną salotų porciją apliekite šaukštu grietinės.
Patarimas. Salotos bus spalvingesnės papuošus neluptais žaliais obuoliais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...