
Slovakiškos morkų salotos su vaisiais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
6 vienetai | morkos |
10 vienetų | abrikosų (džiovinti) |
6 vienetai | slyvos (džiovintos) |
0.5 stiklinės | razinos |
6 skiltelės | obuoliai (džiovinti) |
0.5 stiklinės | graikiniai riešutai |
0.5 stiklinės | medus (padažui) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus (padažui) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas (padažui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Morkas sutarkuojame ir sumaišome su smulkintais riešutais, razinomis, kubeliais pjaustytais abrikosais, obuoliais ir slyvomis. Pašildome medų, sumaišome su aliejumi ir cinamonu. Padažu užpilkite salotas. Prieš patiekiant, palaikyti 10 minučių, kad susistovėtų skonis. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Margaritos burokėlių salotos
-
Ryškiaspalvės salotos
-
Klasikinės graikiškos salotos
-
Salotos su varške ir pomidorais
-
Žalios salotos
-
Gaiviosios morkų salotos
-
Arvydo kalafiorų ir paprikos salotos
-
Gaivios salotos su mocarela
-
Gaiviosios salotos
-
Pavasario salotos
-
Gelteklių salotos su obuoliais
-
Žaliai geltonos salotos
-
Vištienos salotos su ananasais
-
Avokadų salsa
-
Burokėlių ir spanguolių salotos
-
Burokėlių ir kriaušių salotos
-
Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
-
Sveikuolių salotos
-
PAVASARIO salotos
-
Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
Slovakiškos morkų salotos su vaisiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Morkos,
6 vienetai -
Abrikosai, džiovinti,
10 vienetų -
Slyvos, džiovintos,
6 vienetai -
Razinos,
0.5 stiklinės -
Obuoliai, džiovinti,
6 skiltelės -
Graikiniai riešutai,
0.5 stiklinės -
Medus, padažui,
0.5 stiklinės -
Aliejus, padažui,
2 valgomieji šaukštai -
Cinamonas, padažui,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas sutarkuojame ir sumaišome su smulkintais riešutais, razinomis, kubeliais pjaustytais abrikosais, obuoliais ir slyvomis. Pašildome medų, sumaišome su aliejumi ir cinamonu. Padažu užpilkite salotas. Prieš patiekiant, palaikyti 10 minučių, kad susistovėtų skonis. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...