Supjaustyti pekino kopūstą, pomidorus.
Vištieną supjaustyti juostelėmis, pakepinti aliejuje (prieskoniai pagal skonį). Apkepintas vištienos juostelės dėti į daržoves, užtarkuoti sūrio.
Paruošti padažą : į majonezą dėti sukapotus krapus, išspausti česnaką ir išspausti citrinos sulčių.
Padažą dėti į paruoštas salotas (išmaišyti arba tiesiog užpilti ant viršaus).
Pakepinti kvadratėliais pjaustytą baltą duoną ar batoną ir dėti ant salotų.

Salotos "ale cezaris"
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | pekino kopūstai | |
200 gramų | vištienos filė | |
100 gramų | fermentinio sūrio | |
3 riekės | batonas | |
Padažui: | ||
4 valgomieji šaukštai | majonezas | |
1 pundelis | krapai | |
2 skiltelės | česnakas | |
1 vienetas | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Greitos kopūstų salotos prie mėsos
-
Margaritos raugintų kopūstų salotos
-
Ridikėlių, apelsino ir pomidoro salotos
-
Gaiviosios salotos
-
Cukinijų salotos su parmezanu
-
Salotos „Vitaminas“
-
Rudenėlio salotos su moliūgu
-
Morkų salotos
-
Gaivios salotos
-
Gelteklių salotos
-
Burokėliai su citrina
-
Aisberg salotos
-
Pavasariškos salotos
-
Pomidorų salotos
-
Margaritos burokėlių salotos
-
Cezario salotos
-
Australiškos obuolių salotos
-
Agurklės salotos
-
Rasakilos lapų salotos
-
Gaivus salotas su sūriu
Salotos "ale cezaris"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Pekino kopūstai,
1 vienetas -
Vištienos filė,
200 gramų -
Fermentinis sūris,
100 gramų -
Batonas,
3 riekės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Krapai,
1 pundelis -
Česnakas,
2 skiltelės -
Citrinos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustyti pekino kopūstą, pomidorus.
Vištieną supjaustyti juostelėmis, pakepinti aliejuje (prieskoniai pagal skonį). Apkepintas vištienos juostelės dėti į daržoves, užtarkuoti sūrio.
Paruošti padažą : į majonezą dėti sukapotus krapus, išspausti česnaką ir išspausti citrinos sulčių.
Padažą dėti į paruoštas salotas (išmaišyti arba tiesiog užpilti ant viršaus).
Pakepinti kvadratėliais pjaustytą baltą duoną ar batoną ir dėti ant salotų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...