Kopūstą smulkiai supjaustyti, įmesti stambiai sutarkuotą obuolį bei smulkiai sukapotą svogūną.
Iš citrinos sulčių, grietinės, druskos ir pipirų paruošti saldžiarūgštį padažą.
Patiekiant apipilti salotas padažu, gerai išmaišyti ir pabarstyti sukapotais žalumynais.
Slovakiškos kopūstų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kopūstai (mažas) |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | obuoliai |
šiek tiek | svogūnai |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Australiškos obuolių salotos
- Porų mišrainė su obuoliais
- Skaniosios cukinijų salotos
- Avokadų ir krabų lazdelių salotos su padažu
- Ispaniškos pomidorų salotos
- Korėjietiškos morkos
- Salotos su persikais ir kumpiu
- Mišrainė iš žalių pomidorų
- Plūdenos salotos
- Norvegiškos salotos su jūros gėrybėmis
- Salotos su mandarinais ir riešutais
- Burokėliai su citrina
- Gaivus salotas su sūriu
- Mišrainė valgomam krepšelyje
- Iškylos salotos su morkomis
- Pavasario salotos
- Salotos „Drakoniukas 2012“
- Sveikuolių salotos
- Kriaušių ir cukinijos salotos
- Raudongūžių kopūstų salotos
Slovakiškos kopūstų salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai, mažas,
1 vienetas -
Grietinė,
1 stiklinė - Obuoliai
- Svogūnai
- Krapai
- Citrinų sultys
- Cukrus
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstą smulkiai supjaustyti, įmesti stambiai sutarkuotą obuolį bei smulkiai sukapotą svogūną.
Iš citrinos sulčių, grietinės, druskos ir pipirų paruošti saldžiarūgštį padažą.
Patiekiant apipilti salotas padažu, gerai išmaišyti ir pabarstyti sukapotais žalumynais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...