Kopūstą smulkiai supjaustyti, įmesti stambiai sutarkuotą obuolį bei smulkiai sukapotą svogūną.
Iš citrinos sulčių, grietinės, druskos ir pipirų paruošti saldžiarūgštį padažą.
Patiekiant apipilti salotas padažu, gerai išmaišyti ir pabarstyti sukapotais žalumynais.

Slovakiškos kopūstų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kopūstai (mažas) |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | obuoliai |
šiek tiek | svogūnai |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žaliosios graikiškos salotos
-
Avokadas su varške
-
Daržovių salotos su Mozarella sūriu
-
Krabų salotos
-
Gaivios salotos
-
Cikorijos mišrainė
-
Gaivios ridikėlių salotos
-
Salierų salotos su raugintais agurkais
-
Obuolių ir kopūstų salotos
-
Vynuogių ir migdolų salotos
-
Agurklės salotos
-
Amerikietiškos kopūstų salotos
-
Smaližių salotos
-
Gaivios salotos su avokadu
-
Salotos drebučiuose
-
Vaisių ir riešutų mišrainė
-
Salierų salotos
-
Ryškiaspalvės salotos
-
Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
-
Norvegiškos salotos su jūros gėrybėmis
Slovakiškos kopūstų salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai, mažas,
1 vienetas -
Grietinė,
1 stiklinė - Obuoliai
- Svogūnai
- Krapai
- Citrinų sultys
- Cukrus
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstą smulkiai supjaustyti, įmesti stambiai sutarkuotą obuolį bei smulkiai sukapotą svogūną.
Iš citrinos sulčių, grietinės, druskos ir pipirų paruošti saldžiarūgštį padažą.
Patiekiant apipilti salotas padažu, gerai išmaišyti ir pabarstyti sukapotais žalumynais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...