1. Išvirti burokėlius, morkas, kiaušinius. Viską sutarkuoti atskirai, burokine tarka.
2. Riešutus sukapoti arba irgi galima sutarkuoti burokine tarka.
3. Nuo obuolio nuimti odelę, išimti sėklas ir sutarkuoti burokine tarka.
4. Visus paruoštus produktus dedam į dubenį, pagardinam pipirais, druska ir majonezu (labai nedaug). Vietoj majonezo tinka ir tik aliejus, irgi skanu.
Margaritos burokėlių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | burokėliai |
| 2 vienetai | morkos |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 vienetas | obuoliai |
| 6 vienetai | graikiniai riešutai |
| šiek tiek | majonezas (arba aliejus) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ananasinė mišrainė
-
Gaiviosios brokolio salotos
-
Salotos „Kokteiliukas“
-
Išvirtų salierų salotos
-
Pekino kopūstų salotos - tradiciškai
-
Margaritos burokėlių salotos
-
Šviežių kopūstų salotos su morkomis
-
Bertos salotos
-
Salotos "Vynuogė" su kininiais kopūstais
-
Mango ir kopūsto salotos „Prieš miegą“
-
Sūrio salotos su garstyčiomis
-
Salotos "ale cezaris"
-
Daržovių salotos su skrebučiais
-
Gaivios salotos su mocarela
-
Margaritos raugintų kopūstų salotos
-
Daržovių salotos
-
Lauko salotos
-
Gaivus salotas su sūriu
-
Mišrainė su avokadu
-
Kumpio su sūriu salotos
Margaritos burokėlių salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Obuoliai,
1 vienetas -
Graikiniai riešutai,
6 vienetai - Majonezas, arba aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Išvirti burokėlius, morkas, kiaušinius. Viską sutarkuoti atskirai, burokine tarka.
2. Riešutus sukapoti arba irgi galima sutarkuoti burokine tarka.
3. Nuo obuolio nuimti odelę, išimti sėklas ir sutarkuoti burokine tarka.
4. Visus paruoštus produktus dedam į dubenį, pagardinam pipirais, druska ir majonezu (labai nedaug). Vietoj majonezo tinka ir tik aliejus, irgi skanu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
