
Salotos ananase
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | ananasų |
150 gramų | krevetės |
3 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | sūris (fermentinis arba kietasis) |
2 arbatiniai šaukšteliai | citrinų sultys |
5 valgomieji šaukštai | majonezas |
0.5 gūželės | salotos |
150 gramų | vištiena |
1 valgomasis šaukštas | prieskoninės žolelės (čiobrelis, bazilikas) |
1 vienetas | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinius išvirti ir supjaustyti kubeliais.
2.
Vištieną nuplauti, supjaustyti juostelėmis ir paskrudinti keptuvėje su trupučiu aliejaus.
3.
Krevetes išvirti pasūdytame vandenyje su prieskoninėmis žolelėmis ir lauro lapeliu.
4.
Sutarkuoti sūrį. Salotas suplėšyti. Dalį ananaso minkštimo supjaustyti kubeliais.
5.
Viską sudėti į dubenį, apšlakstyti citrinos sultimis ir išmaišyti su majonezu.
6.
Salotas sudėti į išskobtas ananasų puseles. Papuošti pomidoro griežinėliu ir alyvuogėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pupelių daigų ir agurko salotos
-
Lengvos pavasario salotos
-
Morkų salotos
-
Įvairių daržovių salotos
-
Morkų salotos su agurkais
-
Salotos „Vitaminas“
-
Daržovių salotos
-
Sveikos salotos
-
Olgos salotos
-
Sicilietiškos salotos
-
Pomidorų ir dešrelių salotos
-
Salotos „Antikvaras“
-
Salotos iš brokolių su vištiena
-
Skumbrės gaiviosios salotos
-
Traškios salotos
-
Avokado, pomidorų ir greipfrutų salotos
-
Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
-
Vasariškos daržovių salotos
-
Greitai marinuotos salotos
-
Bertos salotos
Salotos ananase
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Ananasai,
1 vienetas -
Krevetės,
150 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Sūris, fermentinis arba kietasis,
100 gramų -
Citrinų sultys,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Majonezas,
5 valgomieji šaukštai -
Salotos,
0.5 gūželės -
Vištiena,
150 gramų -
Prieskoninės žolelės, čiobrelis, bazilikas,
1 valgomasis šaukštas -
Lauro lapai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išvirti ir supjaustyti kubeliais.
Vištieną nuplauti, supjaustyti juostelėmis ir paskrudinti keptuvėje su trupučiu aliejaus.
Krevetes išvirti pasūdytame vandenyje su prieskoninėmis žolelėmis ir lauro lapeliu.
Sutarkuoti sūrį. Salotas suplėšyti. Dalį ananaso minkštimo supjaustyti kubeliais.
Viską sudėti į dubenį, apšlakstyti citrinos sultimis ir išmaišyti su majonezu.
Salotas sudėti į išskobtas ananasų puseles. Papuošti pomidoro griežinėliu ir alyvuogėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...