
Salotos ananase
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | ananasų |
150 gramų | krevetės |
3 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | sūris (fermentinis arba kietasis) |
2 arbatiniai šaukšteliai | citrinų sultys |
5 valgomieji šaukštai | majonezas |
0.5 gūželės | salotos |
150 gramų | vištiena |
1 valgomasis šaukštas | prieskoninės žolelės (čiobrelis, bazilikas) |
1 vienetas | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinius išvirti ir supjaustyti kubeliais.
2.
Vištieną nuplauti, supjaustyti juostelėmis ir paskrudinti keptuvėje su trupučiu aliejaus.
3.
Krevetes išvirti pasūdytame vandenyje su prieskoninėmis žolelėmis ir lauro lapeliu.
4.
Sutarkuoti sūrį. Salotas suplėšyti. Dalį ananaso minkštimo supjaustyti kubeliais.
5.
Viską sudėti į dubenį, apšlakstyti citrinos sultimis ir išmaišyti su majonezu.
6.
Salotas sudėti į išskobtas ananasų puseles. Papuošti pomidoro griežinėliu ir alyvuogėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūstų ir pomidorų mišrainė
-
Valentino salotos
-
Skaniosios salotos
-
Morkų, obuolių ir mango salotytės
-
Egzotinės salotos
-
Pekino kopūstų salotos su svogūnais ir salierais
-
Gaivi silkės mišrainė
-
Gaiviosios salotos
-
Morkų salotos
-
Pekino kopūstų salotos
-
Gaivios salotos
-
Sidabražolės
-
"Žalių" vitaminų salotos
-
Bertos salotos
-
Daniškos salotos
-
Greitai marinuotos salotos
-
Gaiviosios brokolio salotos
-
Organizmą stiprinanti mišrainė
-
Pekino kopūstų salotos su laiškiniais česnakais
-
Margaritos burokėlių salotos
Salotos ananase
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Ananasai,
1 vienetas -
Krevetės,
150 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Sūris, fermentinis arba kietasis,
100 gramų -
Citrinų sultys,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Majonezas,
5 valgomieji šaukštai -
Salotos,
0.5 gūželės -
Vištiena,
150 gramų -
Prieskoninės žolelės, čiobrelis, bazilikas,
1 valgomasis šaukštas -
Lauro lapai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išvirti ir supjaustyti kubeliais.
Vištieną nuplauti, supjaustyti juostelėmis ir paskrudinti keptuvėje su trupučiu aliejaus.
Krevetes išvirti pasūdytame vandenyje su prieskoninėmis žolelėmis ir lauro lapeliu.
Sutarkuoti sūrį. Salotas suplėšyti. Dalį ananaso minkštimo supjaustyti kubeliais.
Viską sudėti į dubenį, apšlakstyti citrinos sultimis ir išmaišyti su majonezu.
Salotas sudėti į išskobtas ananasų puseles. Papuošti pomidoro griežinėliu ir alyvuogėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...