
Salotos ananase
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | ananasų |
150 gramų | krevetės |
3 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | sūris (fermentinis arba kietasis) |
2 arbatiniai šaukšteliai | citrinų sultys |
5 valgomieji šaukštai | majonezas |
0.5 gūželės | salotos |
150 gramų | vištiena |
1 valgomasis šaukštas | prieskoninės žolelės (čiobrelis, bazilikas) |
1 vienetas | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinius išvirti ir supjaustyti kubeliais.
2.
Vištieną nuplauti, supjaustyti juostelėmis ir paskrudinti keptuvėje su trupučiu aliejaus.
3.
Krevetes išvirti pasūdytame vandenyje su prieskoninėmis žolelėmis ir lauro lapeliu.
4.
Sutarkuoti sūrį. Salotas suplėšyti. Dalį ananaso minkštimo supjaustyti kubeliais.
5.
Viską sudėti į dubenį, apšlakstyti citrinos sultimis ir išmaišyti su majonezu.
6.
Salotas sudėti į išskobtas ananasų puseles. Papuošti pomidoro griežinėliu ir alyvuogėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arvydo kalafiorų ir paprikos salotos
-
Pekino kopūstų salotos su laiškiniais česnakais
-
Salotos „Jūros troškinys“
-
Ispaniškos salotos
-
Žalios salotos
-
Ananasinės salotos
-
Skumbrės gaiviosios salotos
-
Morkų salotos
-
Įdaryti obuoliai
-
Iškylos salotos su krevetėmis
-
Ryškiaspalvės salotos
-
Mėlynojo sūrio salotos
-
Gaivios salotos
-
Ridikėlių salotos
-
Vasariškos daržovių salotos
-
Gaivios vasaros salotos
-
Pavasariškas morkų, ridikėlių ir kriaušės suktinis
-
Morkos ir ridikėlių salotos
-
Raugintų kopūstų salotos
-
Pavasarinės salotos
Salotos ananase
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Ananasai,
1 vienetas -
Krevetės,
150 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Sūris, fermentinis arba kietasis,
100 gramų -
Citrinų sultys,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Majonezas,
5 valgomieji šaukštai -
Salotos,
0.5 gūželės -
Vištiena,
150 gramų -
Prieskoninės žolelės, čiobrelis, bazilikas,
1 valgomasis šaukštas -
Lauro lapai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išvirti ir supjaustyti kubeliais.
Vištieną nuplauti, supjaustyti juostelėmis ir paskrudinti keptuvėje su trupučiu aliejaus.
Krevetes išvirti pasūdytame vandenyje su prieskoninėmis žolelėmis ir lauro lapeliu.
Sutarkuoti sūrį. Salotas suplėšyti. Dalį ananaso minkštimo supjaustyti kubeliais.
Viską sudėti į dubenį, apšlakstyti citrinos sultimis ir išmaišyti su majonezu.
Salotas sudėti į išskobtas ananasų puseles. Papuošti pomidoro griežinėliu ir alyvuogėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...