Klasikinės graikiškos salotos
AUTORIUS:
Liucija
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Autorius apie receptą: Greitos, sveikos ir gardžios salotos, kurias paruošite labai lengvai ir užtruksite vos 10 minučių! Salotoms rinkitės minkštą, švelnaus skonio fetos sūrį. Salotas patiekite Greitos, sveikos ir gardžios salotos, kurias paruošite labai lengvai ir užtruksite vos 10 minučių! Salotoms rinkitės minkštą, švelnaus skonio fetos sūrį. Salotas patiekite vienas, su skrebučiu ar tiesiog šviežiu batonu ar duona. Receptas iš mano blogo: lithuanianintheusa.com (...daugiau) Liucija
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai pomidorai (nedidelių)
100 gramų feta sūrio
1 vienetas agurkai (vidutinio dydžio)
1 vienetas žalia paprika
1 vienetas rausvieji svogūnai (nedidelio)
1 sauja juodosios alyvuogės
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejus
1 valgomasis šaukštas balto vyno actas
2 žiupsneliai džviovintas raudonėlis
1 žiupsnelis druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Agurką nulupame, perpjauname pailgai perpus ir supjaustome griežinėliais. Pomidorus supjaustome skiltelėmis. Papriką supjaustome griežinėliais. Nulupame svogūną ir supjaustome juostelėmis.
2.
Supjaustytas daržoves sudedame į didelę lėkštę, uždedame alyvuoges, užpilame actą ir aliejų, užberiame druskos ir lengvai išmaišome. Tada uždedame fetos sūrio gabalėlius, apibarstome raudonėliu ir patiekiame.

Populiariausi receptai šią savaitę

Klasikinės graikiškos salotos

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Greitos, sveikos ir gardžios salotos, kurias paruošite labai lengvai ir užtruksite vos 10 minučių! Salotoms rinkitės minkštą, švelnaus skonio fetos sūrį. Salotas patiekite ( ...daugiau ) Liucija
Gaminimo eiga:
  1. Agurką nulupame, perpjauname pailgai perpus ir supjaustome griežinėliais. Pomidorus supjaustome skiltelėmis. Papriką supjaustome griežinėliais. Nulupame svogūną ir supjaustome juostelėmis.

  2. Supjaustytas daržoves sudedame į didelę lėkštę, uždedame alyvuoges, užpilame actą ir aliejų, užberiame druskos ir lengvai išmaišome. Tada uždedame fetos sūrio gabalėlius, apibarstome raudonėliu ir patiekiame.

Receptą atsiuntė Liucija
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų