
Rudeniška silkė su daržovėmis
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
200 gramų | silkių filė |
150 gramų | cukinija |
150 gramų | moliūgai |
1 vienetas | saldi raudonoji paprika |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | rauginti agurkai |
0.5 vieneto | obuoliai |
1 pundelis | žalumynų (krapai, pertražolės, bazilikai) |
50 gramų | augalinio aliejaus |
2 vienetai | juodieji pipirai |
2 žiupsneliai | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Nebūtina turėti visų daržovių - bus skanu, net ir jei kurios neturime.
2.
Smulkintus svogūnus apkepti kartu su salierais ir smulkinta paprika ant aliejaus, o tuomet jau sudėti ir kitas, minkštesnais daržoves, bei žalumynus. Suberti druską ir prieskonius. Troškinti apie 15 min, kol daržoves bus minkštos, bet nesukritę, o susidaręs skystis jau bus išgaravęs.
3.
Atšaldyti. Ušpilti ant supjaustytos silkės. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Traškios salotos
-
Pavasarinės salotos su vištiena
-
Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
-
Makaronų salotos
-
Pupelių ir duonos mišrainė
-
Mišrainė „Sotumėlis“
-
Brokolių salotos
-
Prahos salotos
-
Vištienos salotos su kriaušėmis
-
ZIGMO silkės salotos su burokėliais, pupelėmis ir putpelių kiaušiniais
-
Vištienos salotos su ananasais
-
Makaronai su baklažanais
-
Pomidorų ir žiedinių kopūstų salotos
-
Paprastos, bet skanios salotos
-
Sočios špinatų salotos su mėsa
-
Fantastiškos salotos
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Silkė vyno padaže
-
Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
-
Saldžios vištienos salotos
Rudeniška silkė su daržovėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Silkių filė,
200 gramų -
Cukinija,
150 gramų -
Moliūgai,
150 gramų -
Saldi raudonoji paprika,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Rauginti agurkai,
1 vienetas -
Obuoliai,
0.5 vieneto -
Žalumynai, krapai, pertražolės, bazilikai,
1 pundelis -
Augalinis aliejus,
50 gramų -
Juodieji pipirai,
2 vienetai -
Lauro lapai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Nebūtina turėti visų daržovių - bus skanu, net ir jei kurios neturime.
Smulkintus svogūnus apkepti kartu su salierais ir smulkinta paprika ant aliejaus, o tuomet jau sudėti ir kitas, minkštesnais daržoves, bei žalumynus. Suberti druską ir prieskonius. Troškinti apie 15 min, kol daržoves bus minkštos, bet nesukritę, o susidaręs skystis jau bus išgaravęs.
Atšaldyti. Ušpilti ant supjaustytos silkės. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...