Pavasarinės salotos
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 6 vienetai | ridikėliai |
| 1 vienetas | agurkų (švieži) |
| 1 pundelis | laiškiniai česnakai ( ar svogūnų laiškai) |
| 1 pundelis | salotos |
| 100 gramų | sūris (fermentinis) |
| 3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 1 valgomasis šaukštas | acto ( (9 %)) |
| šiek tiek | citrininiai pipirai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Ridikėlius ir agurką pjaustyti griežinėliais, kelis ridikėlius palikti papuošimui. Sūrį tarkuoti juostelėmis.
2.
Salotų lapus kloti į lėkštę, kraštuose ant lapų dėti ridikėlius, viduryje agurkus. Ant agurkų uždėti išpjaustytus ridikėlius. Ant agurkų berti sūrį, svogūnų laiškus. Barstyti citrinpipirius.
3.
Galima iš aliejaus, acto, druskos, pipirų paruošti užpilą ir prieš valgant salotas apipilti. Skanaus:))) Galima apšlakstyti "Suslavičiaus" padažu salotoms, kaip kam skaniau, kaip kas mėgstame:)))
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sicilietiškos salotos
-
Žaliosios salotos su actu ir aliejumi
-
Gaivios salotos
-
Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
-
Pekino kopūstų salotos su svogūnais ir salierais
-
Kaliaropių salotos
-
Mišrainė su avokadu
-
Salotos su menkėmis ir avokadais
-
Salotos „Drakoniukas 2012“
-
Rudeniškos salotos
-
Avokado salotos su riešutais
-
Kriaušių ir cukinijos salotos
-
Salierų salotos
-
Kopūsto raudonosios salotos
-
Žalioji mišrainė
-
Pavasariškas morkų, ridikėlių ir kriaušės suktinis
-
Greitai marinuotos salotos
-
Apelsinų ir burokėlių salotos
-
Pekino kopūstų salotos su laiškiniais česnakais
-
Rasakilos lapų salotos
Pavasarinės salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Ridikėliai,
6 vienetai -
Agurkai, švieži,
1 vienetas -
Laiškiniai česnakai, ar svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Salotos,
1 pundelis -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Actas, (9 %),
1 valgomasis šaukštas - Citrininiai pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ridikėlius ir agurką pjaustyti griežinėliais, kelis ridikėlius palikti papuošimui. Sūrį tarkuoti juostelėmis.
Salotų lapus kloti į lėkštę, kraštuose ant lapų dėti ridikėlius, viduryje agurkus. Ant agurkų uždėti išpjaustytus ridikėlius. Ant agurkų berti sūrį, svogūnų laiškus. Barstyti citrinpipirius.
Galima iš aliejaus, acto, druskos, pipirų paruošti užpilą ir prieš valgant salotas apipilti. Skanaus:))) Galima apšlakstyti "Suslavičiaus" padažu salotoms, kaip kam skaniau, kaip kas mėgstame:)))
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
