6 vienetai | ridikėliai |
1 vienetas | agurkų (švieži) |
1 pundelis | laiškiniai česnakai ( ar svogūnų laiškai) |
1 pundelis | salotos |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | acto ( (9 %)) |
šiek tiek | citrininiai pipirai |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Gaivios salotos
- Labai skanios kopūstų salotos
- Gaivios ridikėlių salotos
- Aisberg salotos
- Iškylos salotos su krevetėmis
- Olgos salotos
- Raudongūžių kopūstų salotos su obuoliais
- Sveikuolių salotos
- Korėjietiškos morkos
- Pomidorų salotos
- Krabų salotos
- Įdaryti obuoliai
- Aštrios salotos su skrudintu batonu
- Traškios salotos
- Silkė su obuoliais
- Žaliosios graikiškos salotos
- Kalmarų salotos
- Obuolio ir moliūgo salotos
- Kopūstų salotos su pomidorais
- Skaniosios Velykų kiškio salotos
Pavasarinės salotos
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Ridikėliai,
6 vienetai -
Agurkai, švieži,
1 vienetas -
Laiškiniai česnakai, ar svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Salotos,
1 pundelis -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Actas, (9 %),
1 valgomasis šaukštas - Citrininiai pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ridikėlius ir agurką pjaustyti griežinėliais, kelis ridikėlius palikti papuošimui. Sūrį tarkuoti juostelėmis.
Salotų lapus kloti į lėkštę, kraštuose ant lapų dėti ridikėlius, viduryje agurkus. Ant agurkų uždėti išpjaustytus ridikėlius. Ant agurkų berti sūrį, svogūnų laiškus. Barstyti citrinpipirius.
Galima iš aliejaus, acto, druskos, pipirų paruošti užpilą ir prieš valgant salotas apipilti. Skanaus:))) Galima apšlakstyti "Suslavičiaus" padažu salotoms, kaip kam skaniau, kaip kas mėgstame:)))