6 vienetai | ridikėliai |
1 vienetas | agurkų (švieži) |
1 pundelis | laiškiniai česnakai ( ar svogūnų laiškai) |
1 pundelis | salotos |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | acto ( (9 %)) |
šiek tiek | citrininiai pipirai |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įvairių daržovių salotos
- Trispalvės salotos
- Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
- Salotos su cukinijom ir kedro riešutais
- Žalios salotos
- Greitos kopūstų salotos prie mėsos
- Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
- Gaivios salotos
- Krevečių salotos su avokadu
- Avokadas su varške
- Salotos su keptais pankoliais
- Skaniausia mišrainė
- Pekino salotos su tunu
- Morkų ir moliūgų salotos su česnaku
- Salotos su šparagais
- Apelsinų ir burokėlių salotos
- Rudeniškos salotos
- Mišrainė su vyšniniais pomidorais
- Salotos ananase
- Gaivios salotos
Pavasarinės salotos
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Ridikėliai,
6 vienetai -
Agurkai, švieži,
1 vienetas -
Laiškiniai česnakai, ar svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Salotos,
1 pundelis -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Actas, (9 %),
1 valgomasis šaukštas - Citrininiai pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ridikėlius ir agurką pjaustyti griežinėliais, kelis ridikėlius palikti papuošimui. Sūrį tarkuoti juostelėmis.
Salotų lapus kloti į lėkštę, kraštuose ant lapų dėti ridikėlius, viduryje agurkus. Ant agurkų uždėti išpjaustytus ridikėlius. Ant agurkų berti sūrį, svogūnų laiškus. Barstyti citrinpipirius.
Galima iš aliejaus, acto, druskos, pipirų paruošti užpilą ir prieš valgant salotas apipilti. Skanaus:))) Galima apšlakstyti "Suslavičiaus" padažu salotoms, kaip kam skaniau, kaip kas mėgstame:)))