
Pavasarinės salotos
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
6 vienetai | ridikėliai |
1 vienetas | agurkų (švieži) |
1 pundelis | laiškiniai česnakai ( ar svogūnų laiškai) |
1 pundelis | salotos |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | acto ( (9 %)) |
šiek tiek | citrininiai pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Ridikėlius ir agurką pjaustyti griežinėliais, kelis ridikėlius palikti papuošimui. Sūrį tarkuoti juostelėmis.
2.
Salotų lapus kloti į lėkštę, kraštuose ant lapų dėti ridikėlius, viduryje agurkus. Ant agurkų uždėti išpjaustytus ridikėlius. Ant agurkų berti sūrį, svogūnų laiškus. Barstyti citrinpipirius.
3.
Galima iš aliejaus, acto, druskos, pipirų paruošti užpilą ir prieš valgant salotas apipilti. Skanaus:))) Galima apšlakstyti "Suslavičiaus" padažu salotoms, kaip kam skaniau, kaip kas mėgstame:)))
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avokadų salotos su kiaušiniais
-
Egzotinės salotos
-
Avokado salotos su riešutais
-
Obuolių ir kopūstų salotos
-
Raudongūžių kopūstų salotos
-
Kumpio su sūriu salotos
-
Morkų, obuolių ir mango salotytės
-
Avokadų salsa
-
Arbūzas
-
Gaivios salotos
-
Agurkų salotos
-
Salotos su varške ir pomidorais
-
Pomidorų ir agurkų salotos
-
Vynuogių ir migdolų salotos
-
Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
-
Kopūstų salotos su pomidorais
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Angliškos salotos
-
Kopūstų ir pomidorų mišrainė
-
Šviežių burokėlių ir bananų su razinomis dvikova
Pavasarinės salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Ridikėliai,
6 vienetai -
Agurkai, švieži,
1 vienetas -
Laiškiniai česnakai, ar svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Salotos,
1 pundelis -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Actas, (9 %),
1 valgomasis šaukštas - Citrininiai pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ridikėlius ir agurką pjaustyti griežinėliais, kelis ridikėlius palikti papuošimui. Sūrį tarkuoti juostelėmis.
Salotų lapus kloti į lėkštę, kraštuose ant lapų dėti ridikėlius, viduryje agurkus. Ant agurkų uždėti išpjaustytus ridikėlius. Ant agurkų berti sūrį, svogūnų laiškus. Barstyti citrinpipirius.
Galima iš aliejaus, acto, druskos, pipirų paruošti užpilą ir prieš valgant salotas apipilti. Skanaus:))) Galima apšlakstyti "Suslavičiaus" padažu salotoms, kaip kam skaniau, kaip kas mėgstame:)))
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...