
Pavasarinės salotos
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
6 vienetai | ridikėliai |
1 vienetas | agurkų (švieži) |
1 pundelis | laiškiniai česnakai ( ar svogūnų laiškai) |
1 pundelis | salotos |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | acto ( (9 %)) |
šiek tiek | citrininiai pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Ridikėlius ir agurką pjaustyti griežinėliais, kelis ridikėlius palikti papuošimui. Sūrį tarkuoti juostelėmis.
2.
Salotų lapus kloti į lėkštę, kraštuose ant lapų dėti ridikėlius, viduryje agurkus. Ant agurkų uždėti išpjaustytus ridikėlius. Ant agurkų berti sūrį, svogūnų laiškus. Barstyti citrinpipirius.
3.
Galima iš aliejaus, acto, druskos, pipirų paruošti užpilą ir prieš valgant salotas apipilti. Skanaus:))) Galima apšlakstyti "Suslavičiaus" padažu salotoms, kaip kam skaniau, kaip kas mėgstame:)))
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
-
Ananasinės salotos
-
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
-
Gaivios salotos
-
Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
-
Ryškiaspalvės salotos
-
Dietinės salotos
-
Lengvos pavasario salotos
-
Avokadų salotos
-
Arbūzas
-
Rasakilos lapų salotos
-
Baltagūžių kopūstų salotos
-
Avokadų salotos su kiaušiniais
-
Veršienos su granatais salotos
-
Morkų, obuolių ir mango salotytės
-
Žalioji mišrainė
-
Salotos "Ananasas"
-
Gaivios salotos
-
Salotos "ale cezaris"
-
Iškylos salotos graikiškai
Pavasarinės salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Ridikėliai,
6 vienetai -
Agurkai, švieži,
1 vienetas -
Laiškiniai česnakai, ar svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Salotos,
1 pundelis -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Actas, (9 %),
1 valgomasis šaukštas - Citrininiai pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ridikėlius ir agurką pjaustyti griežinėliais, kelis ridikėlius palikti papuošimui. Sūrį tarkuoti juostelėmis.
Salotų lapus kloti į lėkštę, kraštuose ant lapų dėti ridikėlius, viduryje agurkus. Ant agurkų uždėti išpjaustytus ridikėlius. Ant agurkų berti sūrį, svogūnų laiškus. Barstyti citrinpipirius.
Galima iš aliejaus, acto, druskos, pipirų paruošti užpilą ir prieš valgant salotas apipilti. Skanaus:))) Galima apšlakstyti "Suslavičiaus" padažu salotoms, kaip kam skaniau, kaip kas mėgstame:)))
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...