200 gramų | sūris (fermentinis) |
100 gramų | pievagrybiai |
2 vienetai | paprika |
2 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | apelsinų |
Sūris ir nulupti obuoliai išėmus sėklalizdžius supjaustomi nedideliais kubeliais. Jauni pievagrybiai patroškinami ir perplaunami pusiau, didesni supjaustomi į keletą dalių. Pipirai išėmus sėklalizdžius supjaustomi žiedais ir sumaišomi su perplautomis skersai apelsinų skiltelėmis. Iš jogurto, garstyčių, medaus, citrinos sulčių ir apelsino žievelės paruošiamas padažas ir juo apipilamos salotos. Viskas gerai sumaišoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kumpio mišrainė
- Pagerintos graikiškos salotos
- Konservuotų menkių kepenėlių mišrainė
- Bulvių salotos su lašiša
- Bulvių mišrainė
- Kukurūzų mišrainė
- Veršienos salotos
- Ryžių salotos
- Makaronai su papaja
- Salotos su apelsinu
- Makaronų salotos su graikiškais riešutais
- Silkių salotos su grybais ir daržovėmis
- Morkų - agurkų salotos
- Tailandietiškos ryžių salotos
- Silkės salotos su kiaušiniais
- Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
- Burokėlių ir pupelių salotos
- Marinuotų burokėlių salotos
- Žuvies salotos
- Sočios salotos
Margos salotos
- Paruošimo laikas:
-
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Pievagrybiai,
100 gramų -
Paprika,
2 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Apelsinai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Salotų padažui dar reiks: 3 nepilni šaukšteliai medaus, 100ml jogurto, nepilnas šaukštelis garstyčių, 2 šaukštai citrinos sulčių, truputį tarkuotos apelsino žievelės.
Sūris ir nulupti obuoliai išėmus sėklalizdžius supjaustomi nedideliais kubeliais. Jauni pievagrybiai patroškinami ir perplaunami pusiau, didesni supjaustomi į keletą dalių. Pipirai išėmus sėklalizdžius supjaustomi žiedais ir sumaišomi su perplautomis skersai apelsinų skiltelėmis. Iš jogurto, garstyčių, medaus, citrinos sulčių ir apelsino žievelės paruošiamas padažas ir juo apipilamos salotos. Viskas gerai sumaišoma.
Komentarai (8)
-
Ivoniukas
2009-10-21 08:26
Labai skanus ingridientai
:jee: