Salotų padažui dar reiks: 3 nepilni šaukšteliai medaus, 100ml jogurto, nepilnas šaukštelis garstyčių, 2 šaukštai citrinos sulčių, truputį tarkuotos apelsino žievelės.
Sūris ir nulupti obuoliai išėmus sėklalizdžius supjaustomi nedideliais kubeliais. Jauni pievagrybiai patroškinami ir perplaunami pusiau, didesni supjaustomi į keletą dalių. Pipirai išėmus sėklalizdžius supjaustomi žiedais ir sumaišomi su perplautomis skersai apelsinų skiltelėmis. Iš jogurto, garstyčių, medaus, citrinos sulčių ir apelsino žievelės paruošiamas padažas ir juo apipilamos salotos. Viskas gerai sumaišoma.

Margos salotos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | sūris (fermentinis) |
100 gramų | pievagrybiai |
2 vienetai | paprika |
2 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | apelsinų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Pupelių mišrainė
-
Pievagrybiai su svogūnais
-
Bulvių mišrainė
-
Spalvingos salotos su jautiena
-
Sočios salotos
-
Marinuotų agurkų salotos
-
Burokėlių salotos
-
Tuno mišrainė
-
Raudongūžių kopūstų salotos su ankštiniais pipirais
-
Silkė vyno padaže
-
Salotos „Drakonas“
-
Pupelių mišrainė su padažu
-
Vištienos salotos
-
Salotos su avokadu
-
Pagerintos graikiškos salotos
-
Grybų mišrainė
-
Burokėlių mišrainė
-
Ryžių salotų gaminimas
-
Mišrainė „Grybukų laukelis“
Margos salotos
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Pievagrybiai,
100 gramų -
Paprika,
2 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Apelsinai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salotų padažui dar reiks: 3 nepilni šaukšteliai medaus, 100ml jogurto, nepilnas šaukštelis garstyčių, 2 šaukštai citrinos sulčių, truputį tarkuotos apelsino žievelės.
Sūris ir nulupti obuoliai išėmus sėklalizdžius supjaustomi nedideliais kubeliais. Jauni pievagrybiai patroškinami ir perplaunami pusiau, didesni supjaustomi į keletą dalių. Pipirai išėmus sėklalizdžius supjaustomi žiedais ir sumaišomi su perplautomis skersai apelsinų skiltelėmis. Iš jogurto, garstyčių, medaus, citrinos sulčių ir apelsino žievelės paruošiamas padažas ir juo apipilamos salotos. Viskas gerai sumaišoma.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Ivoniukas
2009-10-21 08:26
Labai skanus ingridientai
:jee:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...