Salotų padažui dar reiks: 3 nepilni šaukšteliai medaus, 100ml jogurto, nepilnas šaukštelis garstyčių, 2 šaukštai citrinos sulčių, truputį tarkuotos apelsino žievelės.
Sūris ir nulupti obuoliai išėmus sėklalizdžius supjaustomi nedideliais kubeliais. Jauni pievagrybiai patroškinami ir perplaunami pusiau, didesni supjaustomi į keletą dalių. Pipirai išėmus sėklalizdžius supjaustomi žiedais ir sumaišomi su perplautomis skersai apelsinų skiltelėmis. Iš jogurto, garstyčių, medaus, citrinos sulčių ir apelsino žievelės paruošiamas padažas ir juo apipilamos salotos. Viskas gerai sumaišoma.
Margos salotos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 200 gramų | sūris (fermentinis) |
| 100 gramų | pievagrybiai |
| 2 vienetai | paprika |
| 2 vienetai | obuoliai |
| 2 vienetai | apelsinų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Slovakiška mišrainė
-
Sluoksniuota burokėlių mišrainė su majonezu
-
Silkės salotos šventėms
-
Bajoriškos salotos
-
Trispalvės salotos
-
Sočios špinatų salotos su mėsa
-
Ryžių salotos su žuvimi
-
Tuno salotos stiklinėse
-
Bulvių salotos
-
Ryžių salotos
-
Salotos su menkėmis
-
Salotos "Ananasas"
-
Kopūstų ir pomidorų mišrainė
-
Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Širdžių salotos
-
Tunų ir kukurūzų salotos
-
Salotos su džiovintais grybais
-
Lietuviškos salotos
-
Daržovių ir tuno salotos
Margos salotos
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Pievagrybiai,
100 gramų -
Paprika,
2 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Apelsinai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salotų padažui dar reiks: 3 nepilni šaukšteliai medaus, 100ml jogurto, nepilnas šaukštelis garstyčių, 2 šaukštai citrinos sulčių, truputį tarkuotos apelsino žievelės.
Sūris ir nulupti obuoliai išėmus sėklalizdžius supjaustomi nedideliais kubeliais. Jauni pievagrybiai patroškinami ir perplaunami pusiau, didesni supjaustomi į keletą dalių. Pipirai išėmus sėklalizdžius supjaustomi žiedais ir sumaišomi su perplautomis skersai apelsinų skiltelėmis. Iš jogurto, garstyčių, medaus, citrinos sulčių ir apelsino žievelės paruošiamas padažas ir juo apipilamos salotos. Viskas gerai sumaišoma.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Ivoniukas
2009-10-21 08:26
Labai skanus ingridientai
:jee:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
