Į užvirinto vandens puodą sudėti dideliomis riekėmis supjaustytas bulves ir dvi dešreles, įberti druskos, kol bulvės išvirs supjaustyti visus agurkus, pomidorus, svogunų laiškus, viniotinį.
Kai išvirs dešrelės supjaustyti ir dėti prie visko į indą kuriame bus mišrainė, viską išmaišyti.
kai išvirs bulvės jas supjaustyti ir dėti kepti ant išlydyto sviesto kol gražiai apskrus.
Iškepusias bulves sudėti į indą ir dar kartą išmaišyti įdėjus grietinę, majonezą ir pipirus.

kaimiška mišrainė
INGREDIENTAI:
4 vienetai | bulvių (didelės) |
3 valgomieji šaukštai | grietinė (jogurtinė) |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
6 vienetai | agurkų |
4 vienetai | pomidorai |
2 vienetai | dešrelės |
140 gramų | mėsa (vištienos viniotinis) |
4 vienetai | svogūnai (laiškai) |
1 arbatinis šaukštelis | kvapieji pipirai |
55 gramai | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos mišrainė
-
Salotos „Drakoniukas 2012“
-
Aštrios morkų salotos
-
Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
-
Salotos „Drakonas“
-
Avokadų salotos su kiaušiniais
-
Salotos su avokadu
-
Salotos „Spark“
-
Burokėlių ir kopūstų salotos
-
Sluoksniuota vištienos mišrainė
-
Salotos drebučiuose
-
Kumpio su sūriu salotos
-
Gaivios salotos
-
Karštos paprikų salotos
-
Salotos „Irida“
-
Vištienos salotos su mandarinais
-
Jautienos salotos
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Pupelių salotos
-
Šventinėsloksniuota mišrainė
kaimiška mišrainė
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės, didelės,
4 vienetai -
Grietinė, jogurtinė,
3 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Agurkai,
6 vienetai -
Pomidorai,
4 vienetai -
Dešrelės,
2 vienetai -
Mėsa, vištienos viniotinis,
140 gramų -
Svogūnai, laiškai,
4 vienetai -
Kvapieji pipirai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
55 gramai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į užvirinto vandens puodą sudėti dideliomis riekėmis supjaustytas bulves ir dvi dešreles, įberti druskos, kol bulvės išvirs supjaustyti visus agurkus, pomidorus, svogunų laiškus, viniotinį.
Kai išvirs dešrelės supjaustyti ir dėti prie visko į indą kuriame bus mišrainė, viską išmaišyti.
kai išvirs bulvės jas supjaustyti ir dėti kepti ant išlydyto sviesto kol gražiai apskrus.
Iškepusias bulves sudėti į indą ir dar kartą išmaišyti įdėjus grietinę, majonezą ir pipirus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
goda
2010-10-21 19:35
jis labai skanus jis pasakiskas :ok: :super: :bravo:
-
rtyrty
2010-08-20 16:57
atrodo tirkai kaimiskai :D:D:D zinot kai kaime kiaulem nesa buiza ? :D tai atrodo tirkas jovalas :DDD
-
Mėta
2010-07-27 13:19
Nuotraukos nelabai apetitą keliančios, bet pats receptas skamba gerai :ok:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...