4 vienetai | bulvių (didelės) |
3 valgomieji šaukštai | grietinė (jogurtinė) |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
6 vienetai | agurkų |
4 vienetai | pomidorai |
2 vienetai | dešrelės |
140 gramų | mėsa (vištienos viniotinis) |
4 vienetai | svogūnai (laiškai) |
1 arbatinis šaukštelis | kvapieji pipirai |
55 gramai | sviestas |
šiek tiek | druska |
Kai išvirs dešrelės supjaustyti ir dėti prie visko į indą kuriame bus mišrainė, viską išmaišyti.
kai išvirs bulvės jas supjaustyti ir dėti kepti ant išlydyto sviesto kol gražiai apskrus.
Iškepusias bulves sudėti į indą ir dar kartą išmaišyti įdėjus grietinę, majonezą ir pipirus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Skanios salotos su sūriu ir kumpiu
- Morkų salotos vaikučiams
- Makaronų-pomidorų mišrainė
- Gaivios salotos su avokadu
- Ryškiaspalvės salotos
- Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
- Salotos su marinuotais pievagrybiais ir majonezu
- Gaivios šviežių kopūstų ir obuolių salotos
- Prahos salotos
- Spalvingos salotos su jautiena
- Kalmarų salotos
- Salotos su pupelėmis
- Karštos rūgštynių salotos su svogūnais ir kiaušiniais
- Salotos su obuoliais
- Sočios pupelių, kumpio ir ananasų salotos
- Šparagų salotos
- Skaniosios salotos
- Salotos su alyvuogėmis
- Morkų salotos su česnakais
- Populiarioji mišrainė
kaimiška mišrainė
-
Bulvės, didelės,
4 vienetai -
Grietinė, jogurtinė,
3 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Agurkai,
6 vienetai -
Pomidorai,
4 vienetai -
Dešrelės,
2 vienetai -
Mėsa, vištienos viniotinis,
140 gramų -
Svogūnai, laiškai,
4 vienetai -
Kvapieji pipirai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
55 gramai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į užvirinto vandens puodą sudėti dideliomis riekėmis supjaustytas bulves ir dvi dešreles, įberti druskos, kol bulvės išvirs supjaustyti visus agurkus, pomidorus, svogunų laiškus, viniotinį.
Kai išvirs dešrelės supjaustyti ir dėti prie visko į indą kuriame bus mišrainė, viską išmaišyti.
kai išvirs bulvės jas supjaustyti ir dėti kepti ant išlydyto sviesto kol gražiai apskrus.
Iškepusias bulves sudėti į indą ir dar kartą išmaišyti įdėjus grietinę, majonezą ir pipirus.
Komentarai (5)
-
goda
2010-10-21 19:35
jis labai skanus jis pasakiskas :ok: :super: :bravo:
-
rtyrty
2010-08-20 16:57
atrodo tirkai kaimiskai :D:D:D zinot kai kaime kiaulem nesa buiza ? :D tai atrodo tirkas jovalas :DDD
-
Mėta
2010-07-27 13:19
Nuotraukos nelabai apetitą keliančios, bet pats receptas skamba gerai :ok: