2 valgomieji šaukštai | konservuoti žirneliai |
2 valgomieji šaukštai | grybai (marinuoti) |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | marinuoti agurkai |
2 vienetai | salierai (šaknys) |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 vieneto | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | paprika |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
Viskas sudedama į dubenį, įberiama druskos, paprikos, maltų pipirų ir išmaišoma. Sudėjus į salotinę, puošiama grybų kepurėlėmis, konservuotais žirneliais, kiaušinio baltymu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptos krevečių salotos
- Bulgariškos pupelių salotos
- Karštos salotos su kumpiu
- Kumpio mišrainė
- Vištienos mišrainė
- Kepenėlių mišrainė su grybais
- Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
- Daržovių ir vaisių salotos
- Baravykų salotos su padažu
- Jūros kopūstai su džiovintais grybais
- Marinuotų agurkų salotos
- Kuskuso salotos
- Salotos su vištiena ir pupelėmis
- Gennaro salotos (daržovių salotos su moliūgu)
- Jautienos salotos
- Skanios paukštienos ir ananasų salotos
- Šprotų salotos
- Salotos su džiovintais grybais
- Bulvių salotos su kumpiu
- Bulvinė mišrainė
Grybų ir konservuotų žirnelių mišrainė
- Paruošimo laikas:
-
Konservuoti žirneliai,
2 valgomieji šaukštai -
Grybai, marinuoti,
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
2 vienetai -
Marinuoti agurkai,
1 vienetas -
Salierai, šaknys,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Paprika
- Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Morkos, salierai išverdami, nulupami ir supjaustomi griežinėliais. Agurkas nulupamas, perplaunamas išilgai į 4 dalis, kurios supjaustomos skersai plonais gabaliukais. Marinuoti grybai nuvarvinami, supjaustomi mažais gabaliukais. Žirneliai taip pat nuvarvinami. Kietai išvirto kiaušinio baltymas supjaustomas kubeliais, o trynys ištrinamas kartu su majonezu ir grietine, svogūnas supjaustomas.
Viskas sudedama į dubenį, įberiama druskos, paprikos, maltų pipirų ir išmaišoma. Sudėjus į salotinę, puošiama grybų kepurėlėmis, konservuotais žirneliais, kiaušinio baltymu.