Morkos, salierai išverdami, nulupami ir supjaustomi griežinėliais. Agurkas nulupamas, perplaunamas išilgai į 4 dalis, kurios supjaustomos skersai plonais gabaliukais. Marinuoti grybai nuvarvinami, supjaustomi mažais gabaliukais. Žirneliai taip pat nuvarvinami. Kietai išvirto kiaušinio baltymas supjaustomas kubeliais, o trynys ištrinamas kartu su majonezu ir grietine, svogūnas supjaustomas.
Viskas sudedama į dubenį, įberiama druskos, paprikos, maltų pipirų ir išmaišoma. Sudėjus į salotinę, puošiama grybų kepurėlėmis, konservuotais žirneliais, kiaušinio baltymu.
Grybų ir konservuotų žirnelių mišrainė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 2 valgomieji šaukštai | konservuoti žirneliai |
| 2 valgomieji šaukštai | grybai (marinuoti) |
| 2 vienetai | morkos |
| 1 vienetas | marinuoti agurkai |
| 2 vienetai | salierai (šaknys) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 0.5 vieneto | svogūnai |
| 2 valgomieji šaukštai | majonezas |
| šiek tiek | paprika |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
-
Krabų lazdelių ir rūgštynių salotos
-
Pomidorai ir krabų lazdelės
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Ryžių salotos
-
Salotos su perlinėmis kruopomis
-
Jūros gėrybių salotos
-
Bajoriškos salotos
-
Jautienos mišrainė
-
Vištienos salotos su vynuogėmis
-
Kalmarų salotos su kiaušiniais
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Ryžių salotų gaminimas
-
Žalios salotos su silke
-
Bulvių salotos su kopūstais
-
Rudenio salotos su silke
-
Baltoji mišrainė kitaip
-
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
-
Daržovių ir vaisių salotos
-
Silkės salotos su kiaušiniais
Grybų ir konservuotų žirnelių mišrainė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Konservuoti žirneliai,
2 valgomieji šaukštai -
Grybai, marinuoti,
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
2 vienetai -
Marinuoti agurkai,
1 vienetas -
Salierai, šaknys,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Paprika
- Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkos, salierai išverdami, nulupami ir supjaustomi griežinėliais. Agurkas nulupamas, perplaunamas išilgai į 4 dalis, kurios supjaustomos skersai plonais gabaliukais. Marinuoti grybai nuvarvinami, supjaustomi mažais gabaliukais. Žirneliai taip pat nuvarvinami. Kietai išvirto kiaušinio baltymas supjaustomas kubeliais, o trynys ištrinamas kartu su majonezu ir grietine, svogūnas supjaustomas.
Viskas sudedama į dubenį, įberiama druskos, paprikos, maltų pipirų ir išmaišoma. Sudėjus į salotinę, puošiama grybų kepurėlėmis, konservuotais žirneliais, kiaušinio baltymu.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
