Salotų lapus įtiesiame į salotines.
Burokėlius ir kriaušes supjaustome, petražoles susmulkiname.
Sudedame burokėlius, kriaušes ir petražoles į salotines.
Iš acto, cukraus, druskos, pipirų, garstyčių, alyvuogių aliejaus užmaišome padažą.
Padažo užpilame ant salotų ir apibarstome smulkintu sūriu ir kedrų riešutais.
Skanaus :)
Burokėlių salotos su kriaušėmis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | burokėliai (dideli, virti) |
| 1 vienetas | kriaušės |
| 4 vienetai | salotos (lapai) |
| šiek tiek | petražolės |
| 1 arbatinis šaukštelis | cukrus (rudasis, padažui) |
| 0.3 arbatinio šaukštelio | druska (padažui) |
| 0.5 valgomojo šaukšto | acto (padažui) |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti, padažui) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | garstyčios (saldžios, padažui) |
| 5 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus (padažui) |
| 50 gramų | sūris (feta arba pelėsinis) |
| šiek tiek | kedro riešutai (riešutai (nebūtina)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ananasinės salotos
-
Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
-
Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
-
Silkės salotos
-
Salierų salotos
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Cikorijos mišrainė
-
Gaivios salotos
-
Morkų, obuolių ir mango salotytės
-
Dietinės salotos
-
Vaisių salotos su ryžiais
-
Pomidorų-agurkų salotos
-
Žaliai geltonos salotos
-
Salotos su slyvomis
-
Mišrainė su avokadu
-
Pavasarinės salotos
-
Raudongūžių kopūstų salotos su obuoliais
-
Kriaušių ir cukinijos salotos
-
Gaivios salotos
-
Salotos „Antikvaras“
Burokėlių salotos su kriaušėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai, dideli, virti,
1 vienetas -
Kriaušės,
1 vienetas -
Salotos, lapai,
4 vienetai - Petražolės
-
Cukrus, rudasis, padažui,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska, padažui,
1/3 arbatinio šaukštelio -
Actas, padažui,
0.5 valgomojo šaukšto - Juodieji pipirai, malti, padažui
-
Garstyčios, saldžios, padažui,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Alyvuogių aliejus, padažui,
5 valgomieji šaukštai -
Sūris, feta arba pelėsinis,
50 gramų - Kedro riešutai, riešutai (nebūtina)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salotų lapus įtiesiame į salotines.
Burokėlius ir kriaušes supjaustome, petražoles susmulkiname.
Sudedame burokėlius, kriaušes ir petražoles į salotines.
Iš acto, cukraus, druskos, pipirų, garstyčių, alyvuogių aliejaus užmaišome padažą.
Padažo užpilame ant salotų ir apibarstome smulkintu sūriu ir kedrų riešutais.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
