Salotų lapus įtiesiame į salotines.
Burokėlius ir kriaušes supjaustome, petražoles susmulkiname.
Sudedame burokėlius, kriaušes ir petražoles į salotines.
Iš acto, cukraus, druskos, pipirų, garstyčių, alyvuogių aliejaus užmaišome padažą.
Padažo užpilame ant salotų ir apibarstome smulkintu sūriu ir kedrų riešutais.
Skanaus :)

Burokėlių salotos su kriaušėmis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | burokėliai (dideli, virti) |
1 vienetas | kriaušės |
4 vienetai | salotos (lapai) |
šiek tiek | petražolės |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus (rudasis, padažui) |
0.3 arbatinio šaukštelio | druska (padažui) |
0.5 valgomojo šaukšto | acto (padažui) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti, padažui) |
0.5 arbatinio šaukštelio | garstyčios (saldžios, padažui) |
5 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus (padažui) |
50 gramų | sūris (feta arba pelėsinis) |
šiek tiek | kedro riešutai (riešutai (nebūtina)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aguročių salotos
-
Greitai marinuotos salotos
-
Salotos iš brokolių su vištiena
-
Lengvos pavasario salotos
-
Išvirtų salierų salotos
-
Gaivi silkės mišrainė
-
Ridikėlių, apelsino ir pomidoro salotos
-
Skaniosios tuno salotos
-
Gaivios arbūzo salotos
-
Salotos „Kokteiliukas“
-
Avokadų salsa
-
Egzotinės salotos
-
Vaisinės salotos
-
Pekino kopūstų salotos su laiškiniais česnakais
-
Krevečių ir ananasų salotos
-
Morkos su garstyčiomis
-
Skaniausia mišrainė
-
Gaiviosios salotos
-
Gaivinančios salotos su feta sūriu
-
Klasikinės graikiškos salotos
Burokėlių salotos su kriaušėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai, dideli, virti,
1 vienetas -
Kriaušės,
1 vienetas -
Salotos, lapai,
4 vienetai - Petražolės
-
Cukrus, rudasis, padažui,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska, padažui,
1/3 arbatinio šaukštelio -
Actas, padažui,
0.5 valgomojo šaukšto - Juodieji pipirai, malti, padažui
-
Garstyčios, saldžios, padažui,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Alyvuogių aliejus, padažui,
5 valgomieji šaukštai -
Sūris, feta arba pelėsinis,
50 gramų - Kedro riešutai, riešutai (nebūtina)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salotų lapus įtiesiame į salotines.
Burokėlius ir kriaušes supjaustome, petražoles susmulkiname.
Sudedame burokėlius, kriaušes ir petražoles į salotines.
Iš acto, cukraus, druskos, pipirų, garstyčių, alyvuogių aliejaus užmaišome padažą.
Padažo užpilame ant salotų ir apibarstome smulkintu sūriu ir kedrų riešutais.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...