Veršienos su granatais salotos
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | ridikai (baltas) |
200 gramų | veršiena (virta) |
1 arbatinis šaukštelis | krapai (smulkinti) |
1 arbatinis šaukštelis | svogūnai (laiškai, smulkinti) |
50 gramų | razinos |
50 gramų | graikiniai riešutai (smulkinti) |
50 gramų | granatai (sėklos) |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | citrinų sultys |
1 arbatinis šaukštelis | medus (skystas) |
2 vienetai | morkos |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Baltajį ridiką nuplaukite, nulupkite, supjaustykite nedideliais kubeliais. Morkas sutarkuokite. Veršieną supjaustykite juostelėmis. Suberkite granatų sėklas, riešutus, krapus, svogūnus, išmirkytas razinas, sumaišykite. Padažui, sumaišykite alyvuogių aliejų, medų ir citrinos sultis, šiek tiek druskos. Apipilkite salotas padažu ir ir truputį granatų sėklomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mišrainė su citrinos sultimis
- Silkė su majonezu ir porais
- Makaronų mišrainė su pievagrybiais
- Bulvių salotos su vištiena
- Pekino salotos su tunu
- Pupų salotos
- Sočios pupelių, kumpio ir ananasų salotos
- Bulvių salotos
- Mišrainė "Naktis"
- Kumpio salotos su pievagrybiais
- Giedrės salotos
- Traškios salotos
- Krabų mėsos ir grybų salotos
- Suomiškos salotos
- Žalios salotos su silke
- Širdžių salotos
- Salotos su jautiena
- Vištienos salotos su vynuogėmis
- Burokėlių salotos
- Karštos vištienos salotos
Veršienos su granatais salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ridikai, baltas,
1 vienetas -
Veršiena, virta,
200 gramų -
Krapai, smulkinti,
1 arbatinis šaukštelis -
Svogūnai, laiškai, smulkinti,
1 arbatinis šaukštelis -
Razinos,
50 gramų -
Graikiniai riešutai, smulkinti,
50 gramų -
Granatai, sėklos,
50 gramų -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Citrinų sultys
-
Medus, skystas,
1 arbatinis šaukštelis -
Morkos,
2 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baltajį ridiką nuplaukite, nulupkite, supjaustykite nedideliais kubeliais. Morkas sutarkuokite. Veršieną supjaustykite juostelėmis. Suberkite granatų sėklas, riešutus, krapus, svogūnus, išmirkytas razinas, sumaišykite. Padažui, sumaišykite alyvuogių aliejų, medų ir citrinos sultis, šiek tiek druskos. Apipilkite salotas padažu ir ir truputį granatų sėklomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...