80 gramų | antienos (Sūdytos-parūkytos antienos file KITCHEN ME) |
175 gramai | kuskusas |
100 gramų | konservuotų jūros kopūstų (konservuoti) |
1 žiupsnelis | druska |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus (alyvuogių) |
1 valgomasis šaukštas | kaparėliai |
200 gramų | feta sūrio (fetos) |
1 vienetas | citrinos |
1 žiupsnelis | pipirai |
Į dubenį suberti atvėsusį kuskusą, konservuotus jūros kopūstus. Apšlakstyti šlakeliu alyvuogių aliejaus, išspausti citrinų sultis, pagardinti žiupsniu druskos, pipirais ir suberti trupintą fetą. Gerai sumaišyti.
Uždengti dubenį maistine plėvele ir palaikyti šaldytuve 1–2 val.
Paruoštas kuskuso salotas sudėti porcijomis, ant salotų patiekti gardžią sūdytą-parūkytą antienos file, o lėkštę dekoruoti kaparėliais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kopūstų salotos su pomidorais
- Silkės mišrainė avokado laivelyje
- Salotos su tunu
- Naminė (Balta) mišrainė
- Salotos su jūros kopūstais
- Žiemos salotos
- Šviežių grybų salotos
- Tortilijų tortukas su tunu
- Kiaušinių salotos
- Burokėlių ir paprikų mišrainė
- Bananų salotos su abrikosais
- Skanioji Jolantos mišrainė
- Salotos drebučiuose
- Salotos "Vasaros prisiminimas"
- Morkų mišrainė
- Daržovių salotos su Mozarella sūriu
- Ridikų salotos
- Žiedinių kopūstų salotos su riešutais
- Silkės salotos
- Agurkų salotos amerikietiškai
Kalėdinės salotos su sūdyta-parūkyta antienos file ir kuskusu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Antiena, Sūdytos-parūkytos antienos file KITCHEN ME,
80 gramų -
Kuskusas,
175 gramai -
Konservuoti jūros kopūstai, konservuoti,
100 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Alyvuogių aliejus, alyvuogių,
1 valgomasis šaukštas -
Kaparėliai,
1 valgomasis šaukštas -
Feta sūris, fetos,
200 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į nedidelį puodą supilti vandenį ir užvirti. Į verdantį vandenį suberti kuskusą ir žiupsnelį druskos. Išmaišyti. Iš karto išjungti ugnį, uždengti puodą dangčiu ir palikti pastovėti 10–12 min., kol kuskuso kruopos bus paruoštos. Tuomet nuimti dangtį, sumaišyti šakute ir palikti atvėsti.
Į dubenį suberti atvėsusį kuskusą, konservuotus jūros kopūstus. Apšlakstyti šlakeliu alyvuogių aliejaus, išspausti citrinų sultis, pagardinti žiupsniu druskos, pipirais ir suberti trupintą fetą. Gerai sumaišyti.
Uždengti dubenį maistine plėvele ir palaikyti šaldytuve 1–2 val.
Paruoštas kuskuso salotas sudėti porcijomis, ant salotų patiekti gardžią sūdytą-parūkytą antienos file, o lėkštę dekoruoti kaparėliais. Skanaus!