Čekiškos salotos
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
150 gramų | veršiena (kepta) |
150 gramų | kiauliena (kepta, liesa) |
150 gramų | agurkų (rauginti) |
100 gramų | svogūnai |
100 gramų | obuoliai |
1 stiklinė | majonezas |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mėsa, agurkai, obuoliai ir svogūnai supjaustomi siauromis plonomis juostelėmis. Viskas pasūdoma, pabarstoma pipirais, pašlakstoma actu ir sumaišoma. Sudėjus į salotinę, salotos užpilamos majonezu ir papuošiamos salotų lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sočioji mišrainė
- Ryžių makaronų ir daržovių salotos
- Cukinija su ančiuviais
- Salotos su vištiena
- Mišrainė "Mirgu-marga"
- Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
- Silkės tortas
- Škvalas
- Krabų mišrainė su šparagais
- Šventiškos salotos su argulomis
- Grybų mišrainė
- Burokėlių ir pupelių salotos
- Salotos su silke
- Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
- Makaronų salotos su rūkytu kumpiu
- Vištienos mišrainė
- Vištienos salotos
- Rusiškos salotos
- Marinuotų agurkų salotos
- Azijos salotos
Čekiškos salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, kepta,
150 gramų -
Kiauliena, kepta, liesa,
150 gramų -
Agurkai, rauginti,
150 gramų -
Svogūnai,
100 gramų -
Obuoliai,
100 gramų -
Majonezas,
1 stiklinė - Actas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa, agurkai, obuoliai ir svogūnai supjaustomi siauromis plonomis juostelėmis. Viskas pasūdoma, pabarstoma pipirais, pašlakstoma actu ir sumaišoma. Sudėjus į salotinę, salotos užpilamos majonezu ir papuošiamos salotų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...