Cukrų užpilame citrinos sultimis ir uždengę laikome šaltoje vietoje, kol cukrus ištirpsta.
Po to jį užpilame šilta juoda arbata, išmaišome, atvėsiname.
Į arbatą įdedame ledo gabalėlių. Ant ledo gabalėlių atsargiai pilame vyną.
Arbatos punčas
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
125 gramai | cukrus |
1 stiklinė | citrinų sultys |
0.5 stiklinės | vynas (baltas) |
0.5 litro | arbatos (juoda) |
4 saujos | ledukai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vyno ir romo punšas
- Berry-Infused kokteilis
- Putojančio vyno ir sulčių punšas
- Amerikietiškas alkoholinis kokteilis
- Karštas raudonas vynas – nuo visų ligų
- Agrastų vynas
- Kokteilis „Sausas Martinis“
- Kalėdinis vynas
- Naminis vynas
- Braškinis putojantis vynas
- Gervuoginis putojančio vyno kokteilis
- Vyno gaminimas
- Spanguolių kokteilis
- Citrininis putojančio vyno punšas
- Braškinis brendžio ir vyno gėrimas
- Putojančio vyno–žagarės kokteilis
- Šalta arbata su alkoholiu
- Kokteilis „Sniego karalienė“
- Aromatinis vynas
- Putojančio vyno alkoholinis kokteilis
Arbatos punčas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
125 gramai -
Citrinų sultys,
1 stiklinė -
Vynas, baltas,
0.5 stiklinės -
Arbata, juoda,
0.5 litro -
Ledukai,
4 saujos - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukrų užpilame citrinos sultimis ir uždengę laikome šaltoje vietoje, kol cukrus ištirpsta.
Po to jį užpilame šilta juoda arbata, išmaišome, atvėsiname.
Į arbatą įdedame ledo gabalėlių. Ant ledo gabalėlių atsargiai pilame vyną.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Inga
2014-02-21 00:18
Puiku! Mano vaikuciams labai patiko, net mazylis 2 metu visa stikline isgere
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...