2000 gramų | bulvių |
200 gramų | kiaulienos šoninė |
200 gramų | kopūstai |
150 gramų | sviestas |
400 gramų | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | svogūnai (laiškų) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Keptuvėje kepame kubeliais pjaustytą šoninę ir virtą smulkintą kopūstą.
Mažame puode užverdame pieną ir sviestą.
Virtas bulves triname su pienu ir sviestu, kol neliks kruopelių. Tuomet sudedame šoninę su kopūstais ir gerai išmaišome.
Ar nepamiršote druskos ir pipirų?
Spalvai ir skoniui pagerinti įdėkite smulkintų petražolių ir svogūnų laiškų.
Skaniausia su keptomis dešrelėmis ir padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių košė su sūriu
- Žirnių ir bulvių košė
- Linksmoji bulvių košė
- Bulviškienė
- Bulvių košė su vištiena
- Pievagrybių apkepas su bulvių koše
- Bulvių košė su "lepeškom"
- Skani bulvių košė
- Tarkuotų bulvių košė
- Bulvių košė
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- Bulvių košė -kaimiškai
- Bulvių košė su grybais
- Bulvių košė su varške
- Vištiena su bulvių koše
- Morkų ir bulvių košė
- Bulvių košė su spirgučiais
- Vaivorikštinė bulvių košė
- Bulvių kukuliai
- Kukurūzų kruopų košė
Airijos bulvių košė
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
2000 gramų -
Kiaulienos šoninė,
200 gramų -
Kopūstai,
200 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Grietinėlė, 35%,
400 gramų - Svogūnai, laiškų
- Petražolės
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išverdame bulves, nukošiame ir šiek tiek nugariname, bet laikome šiltai.
Keptuvėje kepame kubeliais pjaustytą šoninę ir virtą smulkintą kopūstą.
Mažame puode užverdame pieną ir sviestą.
Virtas bulves triname su pienu ir sviestu, kol neliks kruopelių. Tuomet sudedame šoninę su kopūstais ir gerai išmaišome.
Ar nepamiršote druskos ir pipirų?
Spalvai ir skoniui pagerinti įdėkite smulkintų petražolių ir svogūnų laiškų.
Skaniausia su keptomis dešrelėmis ir padažu.
Komentarai (2)
-
(anonimas)
2011-06-21 21:09
Či - pilvui men:mėsa ir bulvės. Airiai visai nederina maisto! P :-D ;-)